Βέροια: Τις θέσεις της Νέας Αριστεράς ενόψει του 1ου Συνεδρίου παρουσίασε ο Νίκος Μπίστης

Σε πολιτική εκδήλωση στη Βέροια μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2024 το μέλος του Πολιτικού Κέντρου της Νέας Αριστεράς, Νίκος Μπίστης.

Τον γνωστό πολιτικό καλωσόρισε ο Στέργιος Μίχος, Γραμματέας του - προσωρινού - Συντονιστικού της Νέας Αριστεράς Ημαθίας, ενώ λαμβάνοντας τον λόγο ο Νίκος Μπίστης έκανε περίληψη των θέσεων του κόμματος και αναφέρθηκε στον οδικό χάρτη για την επόμενη ημέρα της Νέας Αριστεράς. 

Αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν στον ευρύτερο χώρο, ο κ. Μπίστης τόνισε ότι "είμαστε κόμμα δικαιωμένο πολιτικά και ηθικά, αλλά όχι εκλογικά. Για αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Ο κόσμος απέχει, είναι απογοητευμενος. Οι οποίες εξάρσεις δεν συνδυάζονται με πολιτική έκφραση" και συνοψίζοντας τα επόμενα απαιτούμενα βήματα που πρέπει να γίνουν, με αγώνα και επιμονή όλων των στελεχών, τόνισε ότι χρειάζεται κοινωνική "γείωση", αναζωογόνηση του κινήματος και να απευθυνθούν προς όλες τις δυνάμεις της κεντροαριστερας και της σοσιαλδημοκρατιας, για να γίνει ένα ενιαίο μέτωπο ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ. 

Μετά την τοποθέτηση του Νίκου Μπίστη ακολούθησε διάλογος μεταξύ των παριστάμενων μελών του κόμματος. 

Σημειώνεται ότι το κείμενο με τις θέσεις της Νέας Αριστεράς, 67 σελίδων, βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του κόμματος (δείτε το εδώ).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο