Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας: Αποφώνηση παράστασης ΄όρθιας κωμωδίας και ενημέρωση για τις επόμενες

ΔΤ από Όμιλο Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας: Γέμισε χθες το θέατρο της Ραχιάς στην παράσταση όρθιας κωμωδίας που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών και ευχαριστούμε γι' αυτό τον κόσμο που προτίμησε εμάς για την ψυχαγωγία του, παρά την πλειάδα εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα αυτήν την περίοδο στην περιοχή μας και παρά το γεγονός ότι το θέατρό μας δε βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Βέροιας, πράγμα όμως που πρέπει να πάψει να αποτελεί δικαιολογία μη προσέλευσης. 

Στόχος μας να γνωρίσει σιγά σιγά αυτόν τον χώρο-κόσμημα όλο και περισσότερος κόσμος ώστε να αξιοποιηθεί δημιουργικά και να αναδειχθεί σε κέντρο πολιτισμού για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή. Η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια, όταν και παραχωρήθηκε η διαχείριση του θεάτρου στον Όμιλό μας και ενισχύεται κάθε χρόνο με ημερίδες, θεατρικά εργαστήρια και σεμινάρια, παραστάσεις και συναυλίες, κάνοντας πράξη την πολιτιστική αποκέντρωση και διάχυση. Και συνεχίζουμε ακάθεκτοι, καλώντας σας να μας στηρίξετε στις επόμενες εκδηλώσεις: 

• Μουσική συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον Μπούσουλα στις 23 Οκτωβρίου, 20:00 (δωρεάν είσοδος - προαιρετική προσφορά αγαθών για το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο)

• Standup comedy(παράσταση όρθιας κωμωδίας) με τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο στις 3 Νοεμβρίου, 19:30

(Είσοδος 10€, προπώληση βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο) 

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα: VERIARTCLUB Όμιλος Φίλων Θεάτρου & Τεχνών Βέροιας 

Εκ μέρους του Δ.Σ 

Ο πρόεδρος Άρης Ορφανίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο