Οι αδελφοί Τσαχουρίδη εμφανίζονται την Τετάρτη (16/10) στον Χώρο Τεχνών και ευχαριστούν για ακόμη μία φορά τον Μητροπολίτη Βεροίας

ΔΤ από Μητρόπολη Βεροίας: Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, ημέρα των Ελευθερίων της Βεροίας, στις 7:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα πραγματοποιηθεί η τιμητική εκδήλωση για την επέτειο των τριάντα χρόνων από την ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και πολλοί Ιεράρχες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο τόμος «ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ», αφιέρωμα στα έργα και τις δράσεις του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας (1994-2024).

Οι καταξιωμένοι μουσικοί που έλκουν την καταγωγή τους από την επαρχίας μας, ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, θα πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωση εκφράζοντας για ακόμη μία φορά την ευγνωμοσύνη τους προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα, με τον οποίο διατηρούν στενούς πνευματικούς και φιλικούς δεσμούς.

Παράλληλα θα συμμετάσχει η Σχολική Χορωδία Βεροίας και η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αιγές» Βεργίνας υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αναγνώστου και ο Βυζαντινός Χορός του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς μας Μητροπόλεως υπό τη διεύθυνση του Βασιλείου Μαυράγκανου.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη. Πέρας προσελεύσεως 6:30μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο