Ο «Έρασμος» συγχαίρει «Τα παιδιά της Άνοιξης» για το νέο ΚΔΗΦ Βέροιας

ΔΤ: Ο «Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»  εκφράζει προς το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΑΜΕΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» τα θερμά του συγχαρητήρια, (τόσο η απερχόμενη διοίκηση όσο και η νεοεκλεγείσα, μαζί με τους εργαζομένους της δομής), με αφορμή  την τελετή εγκαινίων του νέου ΚΔΗΦ Βέροιας, την περασμένη Κυριακή στην Πατρίδα Ημαθίας. 

Ο «Έρασμος» συμπορεύεται με «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στον ίδιο ανηφορικό δρόμο  κοινών αγώνων, αγωνιών αλλά και προσδοκιών, με οδηγό την ανιδιοτελή αγάπη και τον εθελοντισμό για την καθημερινή ευημερία δικών μας ανθρώπων ή ανθρώπων που τους κάναμε δικούς μας, μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, χωρίς κοινωνικές διακρίσεις  ή άλλες προσωποληψίες, βιώνοντας μαζί τους την καθημερινότητα της ψυχοκοινωνικής τους ενδυνάμωσης. 

Σε όλη αυτή την κοινή μας πορεία μέσα στα χρόνια και έχοντας συνάψει μια ζωντανή, γόνιμη και ουσιαστική  συνεργασία δικτύωσης με «Τα Παιδιά της Άνοιξης», σε επίπεδο ανταλλαγής εμπειριών και δράσεων, παρακολουθούμε στην κυριολεξία κάθε βήμα τους και σε κάθε όνειρο τους ήμασταν και παραμένουμε πάντα δίπλα τους, αφήνοντας στις καρδιές τους το διαχρονικό «αποτύπωμα» της αγάπης μας, πέρα από αυτό της οικονομικής ενίσχυσης - όπως έπραξαν δεκάδες φορείς και συμπολίτες μας - για την επίτευξη του ιερού σκοπού τους, την απόκτηση της περιπόθητης νέας στέγης στη Βέροια! 

Ευχόμαστε ολόψυχα στην Πρόεδρο κ. Νόρα Σαρκατζή και τα μέλη του ΔΣ, η νέα τους στέγη να αποτελέσει το επιστέγασμα της δικαίωσης κάθε προσδοκίας των ίδιων και των ωφελούμενών τους.

Το ΔΣ και οι εργαζόμενοι του «ΕΡΑΣΜΟΥ»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο