«Η ζωή τρία γράμματα»: Η αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία μουσικοθεατρική παράσταση "ανέβηκε" για 2η φορά στο Χώρο Τεχνών Βέροιας

ΔΤ από Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης "Έρασμος": Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου 2024, στο Χώρο Τεχνών Βέροιας,  σε επανάληψη, η μουσικοθεατρική παράσταση «Η Ζωή τρία γράμματα», αυτή τη φορά από το Δήμο Βέροιας και την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, σε συνδιοργάνωση του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (1η Οκτώβρη). 

Η παράσταση, μια θεματική και  συνάμα θεαματική, πραγματική υπερπαραγωγή μουσικής, λόγου και υποκριτικής, με τη συμμετοχή πολυάριθμων συντελεστών: ηθοποιών, χορωδών, χορευτών και μουσικών, συγκίνησε το κοινό για δεύτερη φορά, μετά την άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα της, τον περασμένο Μάϊο για τον «ΕΡΑΣΜΟ».  

Η επιμέλεια των κειμένων και η σκηνοθεσία ήταν της συνταξιούχου εκπαιδευτικού Κατερίνας Πασιοπούλου και η μουσική επιμέλεια, η ενορχήστρωση και η διεύθυνση των μουσικών και  χορωδιακών συνόλων  της Μουσικού Κατερίνας Σωτηρίου. 

Ένα πολυπρισματικό δρώμενο που ξεδίπλωσε, για ακόμη μια φορά,   μέσα από μια λυρική αντίληψη και προσέγγιση, την πορεία της ανθρώπινης ζωής μέσα στο χρόνο, με ισχυρές συναισθηματικές αναφορές, εναλλαγές και αντιθέσεις, ανάμεσα στη χαρά και τη λύπη, το γέλιο και το δάκρυ! 

Συμμετείχαν τα Χορωδιακά Σύνολα Μελίκης και Πλατέος του Δήμου Αλεξάνδρειας, η Παιδική, η Καλλιτεχνική Ομάδα Νέων Μελίκης – Νεοκάστρου, το Μουσικό Σχήμα Balkan Melody, καθώς και διακεκριμένοι Ημαθιώτες μουσικοί και ηθοποιοί. 

Την παράσταση προλόγισε εκ μέρους των ΚΑΠΗ του Δήμου Βέροιας η Εργοθεραπεύτρια Άννα Τσίτση. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε απονομή στους συντελεστές αναμνηστικών χειροποίητων δώρων από τα ΚΑΠΗ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο