Η Βέροια τίμησε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου (28/10/2024) - Βίντεο και πλούσιο φωτορερποτάζ

Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, την Δευτέρα (28/10/2024). 

Το πρωί της Ημέρας της Εθνικής Επετείου τελέστηκε στο Ναό Αγ. Αντωνίου Δοξολογία, χοροστατούντος του Επισκόπου Αμφιπόλεως κ. Χριστόφορου, ο οποίος εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Βεροίας, καθώς βρίσκεται σε εκκλησιαστική αποστολή στη Ρουμανία. Εντός του Ναού, τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός Θεόδωρος Κακαγιάννης

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων του '40-41 στην πλατεία Ωρολογίου, έγινε κατάθεση στεφάνων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ανέκρουσε ο Εθνικός Ύμνος. 

Στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η παρέλαση συλλόγων, σχολείων και τμημάτων του Στρατού, ενώπιον των Αρχών και του λαού της Βέροιας. 

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Γ.Γ. Υπηρεσιών Υγείας Λίλιαν - Βενετία Βιλβιρίδη και την Βουλή ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας. Μεταξύ των παρόντων ήταν και οι 4 βουλευτές Ημαθίας, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, εκπρόσωπος του αντιπεριφέρειάρχη Ημαθίας, ο Δήμαρχος Βέροιας, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ημαθίας, ο διοικητής των Π.Υ. Ημαθίας, η Διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ., περιφερειφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι δημόσιων υπηρεσιών, συλλόγων και οργανώσεων κ.α.

Δείτε το βίντεο από την τελετή στο Ηρώο Πεσόντων 1940 -1941:


Δείτε το βίντεο από την παρέλαση:


Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ 
(300+ φωτο) εδώ


Μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες: 


Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ (300+ φωτο) εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο