Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου πήγε για... ψώνια στη Βέροια!

Όπως είναι γνωστό, κατά τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 112α Ελευθέρια της Βέροιας, θα είναι η παρούσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία θα παραστεί στην Δοξολογία στην Παλαιά Μητρόπολη, θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο της πλ. Ωρολογίου, θα παραστεί στην παρέλαση και θα λάβει το "Χρυσό Κλειδί" της πόλης, κατά την τελετή ανακήρυξής της ως επίτιμης δημότισσας του Δ. Βέροιας, ενώ το απόγευμα θα παραστεί στην εκδήλωση στον Χώρο Τεχνών, προς τιμήν των 30 ετών αρχιερατείας του Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμονα. 

Όλα τα παραπάνω είναι τα... επίσημα. Ωστόσο, η ΠτΔ απέδειξε πως δεν μένει στο... αυστηρό πρωτόκολλο! Βρέθηκε στη Βέροια από την παραμονή της επίσημης επίσκεψής της και, μάλιστα, δεν δίστασε να επισκεφθεί το γνωστό κατάστημα πώλησης τυριών του Νίκου Πατσιαβούρα στην οδό Μητροπόλεως! 

Η φωτογραφία που ανέρτησε ο κ. Πατσιαβούρας είναι αδιάψευστος μάρτυρας! Μάλιστα, σύμφωνα με σχόλια του ίδιου, η Πρόεδρος πήγε στο κατάστημα ως πελάτισσα! Κάτι θα άκουσε εκεί στο Προεδρικό Μέγαρο για τα τυροκομικά μας προϊόντα, δεν εξηγείται αλλιώς!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο