Γέμισε με λεμόνια η Νάουσα!

 

ΔΤ: Και ξαφνικά η Νάουσα γέμισε το πρωί του Σαββάτου με λεμόνια, που τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης. Πίσω από αυτή την πρωτότυπη δράση, βρίσκεται η ομάδα του Lemon, της θεατρικής παράστασης-εμπειρία που παρουσιάζεται απόψε στις 21:15 στο Κέντρο Βιομηχανικής Κληρονομιάς «ΕΡΙΑ». 

Το κάθε λεμόνι έχει δεμένη πάνω του μία φράση από την ιστορία του 1900 -του σπουδαιότερου πιανίστα του Ωκεανού που γεννήθηκε πάνω σ’ ένα καράβι και δεν κατέβηκε ποτέ από αυτό.  Κάτοικοι και επισκέπτες της Νάουσας ανταποκρίθηκαν στην πρωτότυπη ιδέα των συντελεστών του Lemon, καθώς πλησίαζαν με περιέργεια να διαβάσουν τις φράσεις των λεμονιών. Τα εισιτήρια εξαντλούνται με γοργό ρυθμό και όλα δείχνουν πως η αποψινή παράσταση με τους Μελαχρινό Βελέντζα (πιανίστας 1900) και Γιώργο Δρίβα (τρομπετίστας Τιμ Τούνυ) θα είναι sold-out.

Η προπώληση συνεχίζεται ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας more.com στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.more.com/theater/tour/lemon-2024/. Εισιτήρια επίσης θα διατίθενται στην είσοδο της ΕΡΙΑ από τις 18:00 το απόγευμα, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Πληροφορίες: 6977 77 38 75


Lemon στη Νάουσα

Κέντρο Βιομηχανικής Κληρονομιάς «ΕΡΙΑ» | ΤΚ 592 00

Σάββατο 12 Οκτωβρίου | 21:15

Γενική Είσοδος 12 ευρώ

*Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 6 ετών

Με την υποστήριξη της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας

και την αρωγή του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

#lemon #lemontour #melachrinosvelentzas #θέατρο_υπάρχει_όπου_υπάρχουν_θεατές #mvproductions #naousa #ΕύξεινοςΛέσχηΠοντίωνΝάουσας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο