Αγιασμός στη ΣΑΕΚ Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Βέροιας

 \\file-server\diek$\diek-dir$\Desktop\20241010_125200.jpg

ΔΤ από Νοσοκομείο Βέροιας: Στις 7 Οκτωβρίου 2024, στους χώρους της Ανώτερης Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Νοσηλευτικής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας) πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της  νέας εκπαιδευτικής  χρονιάς. 

Η τελετή του Αγιασμού τελέστηκε από τον Πατέρα Διονύσιο Συρόπουλο και Πατέρα, Ιωάννη Πολυχρονόπουλος παρουσία της Διευθύντριας της ΣΑΕΚ κ Γεωργιτζίκη Δέσποινας, των Εκπαιδευτριών κ. Αναστασίου Βιργινίας, της κ. Παρτσιοπούλου Παρασκευής, της κ. Κακούλη Αναστασίας, της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Πραντσίδου Δήμητρας και του Τομεάρχη Παθολογικού τομέα κ. Φωτιάδη Κωνσταντίνου. 

Ο πατήρ Διονύσιος ευχήθηκε καλή χρονιά στους σπουδαστές, καλή πρόοδο και φώτιση. Επίσης τόνισε στους μελλοντικούς Νοσηλευτές τη σπουδαιότητα να επιτελείται το δύσκολο αυτό λειτούργημα που επέλεξαν με αγάπη και χαμόγελο στον πονεμένο πάσχοντα άνθρωπο. 

Η κ. Γεωργιτζίκη Δέσποινα καλωσόρισε τους καταρτιζόμενους, τους ευχήθηκε για την νέα σχολική χρονιά και τους προέτρεψε να αγωνιστούν με περισσή   διάθεση και μεράκι τόσο κατά την θεωρητική και εργαστηριακή τους κατάρτιση όσο και κατά την πρακτική τους άσκηση στο Νοσοκομείο. Επίσης έδωσε έμφαση στη δύναμη της γόνιμης και δημιουργικής συνεργασίας ως απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων και της μαθησιακής διαδικασίας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο