Βέροια: Γονείς καταγγέλουν τον ξυλοδαρμό του ανήλικου παιδιού τους από ενήλικο - Υπέβαλλαν μήνυση εναντίον του

Μήνυση κατά ενός ενήλικου κατέθεσαν οι γονείς 14χρονου ανηλίκου από τη Βέροια, κατηγορώντας τον ότι βιαιοπράγησε κατά του παιδιού τους, σε κοινή θέα μάλιστα, γύρω στις 20.30 της Παρασκευής (27/9/2024). 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του InVeria.gr, στην μηνητήρια αναφορά αναφέρπουν ότι ο ανήλικος, μαζί με άλλους φίλους του, βρισκόταν στην περιοχή της Καλλιθέας, στον χώρο πέριξ της εκκλησίας της Αγ. Παρασκευής. Εκεί, έπαιζαν με λέιζερ, φωτίζοντας τις προσόψεις διαμερισμάτων στην γύρω περιοχή. Από αυτή την ενέργεια των ανηλίκων ένας περίοικος εξοργίστηκε και κατέβηκε κάτω για να διαμαρτυρηθεί, με έντονο ύφος. Όταν ο ανήλικος για τον οποίο καταγγέλεται ότι υπέστη ξυλοδαρμό του ζήτησε να μην φωνάζει και σημείωσε ότι παραδίπλα υπάρχει παιδική χαρά που παίζουν παιδιά και ίσως τρομοκρατηθούν, ο καταγγελόμενος - σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν - έδωσε τρία χαστούκια στον ανήλικο. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ενέργεια αυτή προκάλεσε την αντίδραση παρισταμένων γονιών, που βρίσκονταν στην παιδική χαρά που υπάρχει στο σημείο. Οι γονείς του ανηλίκου προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο του περιστατικού, όταν ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από το ίδιο τους το παιδί για όσα έγιναν. Στη συνέχεια, μαζί με αυτόπτες μάρτυρες, μετέβησαν στο Α.Τ. Βέροιας, για να δηλώσουν αρχικά το περιστατικό και, τελικά, οι γονείς του ανήλικου που καταγγγέλλουν τον ξυλοδαρμό του παιδιού τους, υπέβαλλαν μήνυση εναντίον του φερόμενου δράστη το Σάββατο (28/9/2024).

Όπως αναμένεται, η υπόθεση θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης, όπου ο καταγγελλόμενος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις πράξεις που του αποδίδονται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο