Α' ΕΠΣΗ: Νικηφόρο πέρασμα από τον Κοπανό για τη Βέροια

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΗ πέτυχε η Βέροια, η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας του ΓΑΣ Κοπανού με σκορ 3-1 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε αρκετός φιλάθλους, αφού ξεπερνούσαν τους 500.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη είχε μια ελαφριά πρωτοβουλία στην αναμέτρηση και στο 14' άνοιξε το σκορ με τον Πρασσά με ατομική ενέργεια και εύστοχο πλασέ.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 32' ο Τηλκερίδης έφερε το ματς στα ίσια με πλασέ από την γωνία την μικρής περιοχής, με το 1-1 να μένει έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Βέροια εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία της και πέτυχε δύο ακόμη τέρματα με τον νεοαποκτηθεντα Κοσέογλου στο 51' και 69' φτάνοντας στη τελική επικράτηση!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαργυρίου, με βοηθούς τους Παζαρτζικλή και Νατσούρα.

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ (Χρ. Μποζίνης): Καραμίχος, Τζιβάρας, Σαμαράς, Μποζίνης, Παπαδόπουλος, Ορμανίδης, Ίντος (75' Νατσιούλης), Χατζόπουλος, Τηλκερίδης (75' Λιτής), Λούρης (69' Δρενοβιαδης), Καψάλης (86' Γατουρτζίδης).

ΒΕΡΟΙΑ 1960 (Στ. Κωστογλίδης): Παπαδόπουλος, Τρούπκος, Βασιλακάκης, Τραχανάς, Τζημογιάννης, Ιωάννου (80' Κουτσούκης ), Γιαννόπουλος, Λέκα (43' Μπεκιαρίδης), Ντόγος (63 Μιχαηλίδης), Πρασσάς (80' Μπουλάρι), Κοσέογλου (80' Σωτηριάδης).

Πηγή: kerkidasport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο