Επιστολή Αναγνώστη: Να δοθούν άμεσα λύσεις στον συνοικισμό της Κυψέλης στη Βέροια

Επιστολή Αναγνώστη: Αφορμή για τη σύνταξη της παρούσας επιστολής στάθηκε η ερώτηση που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, και συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της 26ης Αυγούστου 2024, ο δημοτικός σύμβουλος Ευθύμιος Τρίγκας, γέννημα θρέμμα της Κυψέλης, σχετικά με τον συνοικισμό και τα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

 Επιπλέον, δεν θα μπορούσα να παραβλέψω και τις προτροπές κατοίκων του συνοικισμού για να πάρω δημόσια θέση, κάτι που θεωρώ καθήκον και υποχρέωση, καθώς τα προβλήματα αυτά είναι χρόνια και η ανάγκη για επίλυσή τους αδήριτη, γεγονός που καθιστά την επιστολή επιβεβλημένη.

Στην ερώτησή του ο κ. Τρίγκας περιγράφει γλαφυρά και αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συνοικισμός. Παράλληλα, προχωρά και σε προτάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις σε αυτά τα προβλήματα. Δεν θα επαναλάβω εδώ, ούτε τα προβλήματα, ούτε τις προτάσεις. Εξάλλου, είναι καταγεγραμμένες στην ερώτηση που κατέθεσε. Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, στα ερωτήματα και τις προτάσεις του κ. Τρίγκα θα έπρεπε να απαντήσει ο μισός Δήμος, πράγμα που τελικά δεν έγινε.

Θα προχωρήσω στην ουσία, που δεν είναι άλλη από το να παροτρύνω τη Δημοτική Αρχή και τους σχετικούς φορείς να προχωρήσουν σε άμεσο προγραμματισμό για την επίλυση των προβλημάτων. Στην ερώτηση του Ευθύμιου Τρίγκα, ο φίλος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Άρης Λαζαρίδης απάντησε ότι, τα έργα που πρέπει να γίνουν στην Κυψέλη θα πρέπει να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα. Τον προτρέπω να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες. Όπως επίσης και τους υπόλοιπους σχετικούς φορείς της Δημοτικής Αρχής, να συντάξουν ένα χρονοδιάγραμμα εργασιών για την επίλυση των προβλημάτων.

Θα ήθελα να τονίσω ότι, ο σκοπός της παρέμβασής μου δεν είναι η αντιπαράθεση. Εξάλλου, τους περισσότερους από τους εμπλεκομένους τους γνωρίζω προσωπικά. Ο κύριος λόγος είναι η συνεργασία με τον Δήμο, ούτως ώστε να δοθούν άμεσες λύσεις στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον συνοικισμό.

Γιώργος Κλοκίδης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο