Βέροια: Ένταση και... "ελαφριά γαλλικά" στο Δημοτικό Συμβούλιο μεταξύ δημοτικού υπαλλήλου και εκπροσώπου οικολογικής ομάδας (βίντεο)

Σε τεταμένο κλίμα, με κίνδυνο να εκτραπεί εντελώς η κατάσταση, κινήθηκε για ένα μικρό διάστημα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την εγκατάσταση υδροηλεκτρικού σταθμού στον Τριπόταμο.

Αφορμή για την ένταση δεν ήταν το υπό συζήτηση θέμα, αλλά η παρουσία του γνωστού οικολόγου της Βέροιας Νίκου Ασλάνογλου, μέλους της Πανελλήνιας Ένωσης Οικολογικών Οργανώσεων και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης... 

Μόλις ολοκληρώθηκε η τοποθέτησή του, εργαζόμενος του Δήμου Βέροιας στα εξωτερικά συνεργεία, ζήτησε (εκτός μικροφώνου και διαδικασίας) από το Νίκο Ασλάνογλου να μιλήσει για όσα ανέφερε στην 16η Πανελλήνια Σύνοδο ΦοΔΣΑ στα Χανιά, τα οποία - κατά τον εργαζόμενο - ήταν προσβλητικά και υβριστικά κατά των υπαλλήλων. 

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μιχαηλίδης δεν έδωσε από μικροφώνου τον λόγο στον υπάλληλο και έκρινε ότι είναι εκτός θέματος. Ο Νίκος Ασλάνογλου αντέδρασε με έντονο τρόπο στην πρόκληση που δέχτηκε από τον δημοτικό υπάλληλο...

Κάπου εκεί, η κατάσταση εκτροχιάστηκε και οι εικόνες ήταν άκρως υποτιμητικές για το Σώμα.

Τα όσα διαδραματίστηκαν στο σχετικό απόσπασμα:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο