Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στον Μητροπολίτη Βεροίας

 

Το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Αυγούστου 2024, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης Στρατηγό Δημήτριο Χούπη.

Ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης στην Μητρόπολη Βεροίας και του ευχήθηκε ο πολιούχος και προστάτης της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον προστατεύει και να του δίνει δύναμη στα δύσκολα καθήκοντα του. Παράλληλα, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας και τον διαβεβαίωσε ότι ο κλήρος της τοπικής Εκκλησίας δεν παύει να εύχεται υπέρ του κατά ξηρά, θάλασσα και αέρα φιλοχρίστου Στρατού.

Με τη σειρά του, ο Στρατηγός ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τις ευχές και του ζήτησε να μην παύσει να εύχεται για όσους διακονούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τέλος, ο κ. Παντελεήμων τίμησε με τον Σταυρό του Αποστόλου Παύλου τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης και του προσέφερε την έκδοση της Μητροπόλεως «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο