Σέλι: Εκταμιεύτηκαν τα πρώτα 10 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού

Δελτίο Τύπου από Ε.Χ.Κ. ΣΕΛΙΟΥ: Η ένταξη της χρηματοδότησης του έργου αναβάθμισης του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου στο Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας εντάσσει δυναμικά την Ημαθία στον χάρτη των χειμερινών προορισμών.

Μέσα από αυτή την επένδυση αλλάζει όψη το χιονοδρομικό κέντρο, καθώς αποκτά πλέον νέες και σύγχρονες υποδομές και θα είναι σε θέση να προσφέρει νέες, αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες του.

Η πρόσφατη εκταμίευση των 10 εκατομμυρίων ευρώ, με απόφαση της Υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη, αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα για την υλοποίηση αυτής της επένδυσης. Μέσα από την αναβάθμιση του χιονοδρομικού κέντρου στο Σέλι, αναδιαμορφώνεται ο τουριστικός χάρτης της περιοχής και δημιουργείται υψηλή προστιθέμενη αξία για ολόκληρη την Ημαθία. Τα οφέλη για την τοπική οικονομία θα είναι πολλαπλά.

Η προσπάθεια για την αναβάθμιση του χιονοδρομικού κέντρου δεν ήταν εύκολη ούτε χωρίς εμπόδια.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο καθώς ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε τη θετική συμβολή και τον τεράστιο αντίκτυπο που θα είχε αυτή η επένδυση, αυτό το μεγάλο έργο για την Ημαθία και την τοπική οικονομία.

Ο κ. Βεσυρόπουλος στήριξε, όσο κανείς, την ένταξη της χρηματοδότησης του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, διαβλέποντας ότι η περαιτέρω ενίσχυση της Ημαθίας με την ένταξη της στον χάρτη των χειμερινών τουριστικών προορισμών απαιτεί επενδύσεις, νέες υποδομές και υπηρεσίες.

Για την Επιτροπή Διοίκησης

Ο Πρόεδρος

Μιχαλιάς Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο