Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Βασίλη Φωτιάδη

Συλλυπητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη

Αισθάνομαι απέραντη θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του αγαπητού μου φίλου Βασίλη Φωτιάδη.

Η είδηση του θανάτου του, βύθισε την ποδοσφαιρική Ημαθία και όχι μόνο, σε βαθύ πένθος.

Ο εκλιπών, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο, πρόεδρος της Α.Ε. Ποντίων Βέροιας, ήταν από τους πρωτεργάτες της εκπληκτικής πορείας στην ιστορία τους.  Τη δεκαετία του '80 υπήρξε μέλος του παραδοσιακού συνδέσμου φιλάθλων Βέροιας ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο Βασίλης δεν ξεχώριζε μόνο για την αγάπη του για τον αθλητισμό, ήταν ένας εξαίρετος και δραστήριος συμπατριώτης, υποστηρικτής των ποντιακών ηθών και παραδόσεων, έμπειρος χοροδιδάσκαλος, μέλος του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, αλλά και ο γνωστός σε όλους πρωτοψάλτης του Πανελλήνιου Ιερού Προσκυνήματος της «Παναγίας Σουμελά».

 Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. 

“Αγαπημένε μου φίλε Βασίλη, εκεί που θα πας, στην αγκαλιά του πατέρα σου, του παπά Μανώλη, αγαπημένου φίλου του πατέρα μου του Ζαχαρία, μην ξεχάσεις: Κάθε φορά που θα κοιτάζω ψηλά, θα σας στέλνω την αγάπη μου.

Θα σε θυμόμαστε πάντα για την προσφορά σου, το ανήσυχο δημιουργικό σου πνεύμα και πάνω από όλα για την ανεπανάληπτη ανθρωπιά σου. Αιωνία σου η μνήμη.

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.”

Κώστας Καλαϊτζίδης

Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας

***

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την απώλεια του Βασίλη Φωτιάδη

Εκφράζω τη βαθιά θλίψη μου για την απώλεια του αγαπητού Βασίλη, του ανθρώπου που έβαλε τη δική του σφραγίδα στην ποδοσφαιρική ιστορία της περιοχής μας, μέσα από την ομάδα πρότυπο που διοικούσε, την ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ,  στην πολιτιστική ιστορία της περιοχής, μέσα από τις δράσεις του στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας και το πάθος του για τον Πόντο, την συμμετοχή του ως πρωτοψάλτης και ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Ιερού Προσκυνήματος «Παναγία Σουμελά».

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείου του για μία προσωπικότητα που αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στην πόλη μας.

Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης

Δήμαρχος Βέροιας

***

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της  Ευξείνου Λέσχης Βέροιας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Βασίλη Φωτιάδη, ο οποίος ταξίδεψε  στη γειτονιά των Αγγέλων σήμερα.
Ένας εξαίρετος και δραστήριος συμπατριώτης μας, μέλος της λέσχης   μας. Διετέλεσε  χοροδιδάσκαλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου, με ιδιαίτερα μεγάλη προσφορά στον ποντιακό χώρο και στα πολιτιστικά δρώμενα. Ο γνωστός πρωτοψάλτης  της Παναγίας Σουμελά έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του αλλά και σε όλον τον ποντιακό χώρο. 
Αγαπημένε φίλε Βασίλη θα σε θυμόμαστε για το μοναδική ποντιακή φωνή σου, τη σύνεση, την καλοσύνη, την αισιοδοξία σου, την αγάπη σου   προς όλο τον κόσμο και την δημιουργικότητα σου, μα πάνω από όλα για την ανεπανάληπτη ανθρωπιά σου. 
Ο  Θεός  ας  αναπαύσει  την  ψυχή  σου  και  ας  είναι  ελαφρύ το χώμα που θα σας  σκεπάσει.
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

 Ο  Πρόεδρος                         Η  Γ. Γραμματέας

Καπουρτίδης Χαράλαμπος            Τογκουσίδου  Ευαγγελία

***

Συλλυπητήριο Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας - Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης" εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Βασίλη Φωτιάδη.
Έφυγε ένας ένθερμος υποστηρικτής των ποντιακών παραδόσεων και ηθών, το «αηδόνι» της Σουμελιώτισσας, ο πρωτοψάλτης του Πανελλήνιου Ιερού Προσκυνήματος «Παναγία Σουμελά». Ο Βασίλης Φωτιάδης υπήρξε ο πρώτος χοροδιδάσκαλος του τμήματος ποντιακών χορών της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας και στενός συνεργάτης της υπεύθυνης του τμήματος, Κρυστάλλης Κωνσταντινίδου. Πάντοτε στεκόταν συμπαραστάτης στις προσπάθειες του σωματείου και της διοίκησης.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο