Υπερψηφίστηκε ο νέος κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε ο νέος κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, παρά το γεγονός ότι συντάχθηκε από διαπαραταξιακή επιτροπή και στις περισσότερες διατάξεις υπήρχε ομοφωνία, ωστόσο κατά τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης (12/6/2024) κατατέθηκαν διαφωνίες...

Αυτή η πρακτική σχολιάστηκε δεικτικά από τον πρόεδρο του Σώματος Γιώργο Μιχαηλίδη, ο οποίος τόνισε ότι προηγήθηκε τετράμηνη διαδικασία στην οποία συμμετείχαν όλες οι παρατάξεις και κατέληξαν σε ομοφωνία, πλην μία διάταξης σχετικά με το δικαίωμα επανατοποθέτησης - σχολιασμού από την πλευρά της αντιπολίτευσης επί των απαντήσεων των αρμόδιων της δημοτικής αρχής. 

Εφόσον υπήρχε διαφωνία, επικράτησε η πλειοψηφική άποψη και έτσι ήρθε ο νέος κανονισμός προς ψήφιση. Συνεπώς, η αλλαγή διατάξεων και άρθρων κατά τη διάρκεια της συζήτησης δεν είχε κανένα νόημα να συζητηθεί, αφού η συζήτηση εξαντλήθηκε διεξοδικά και κατέληξαν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων στην πρόταση. 

Υπέρ του νέου κανονισμού ψήφισαν οι παρατάξεις Βοργιαζίδη και Παλουκίδη, ο Θεόφιλος Κορωνάς καταψήφισε, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της παράταξής του και ο Παναγιώτης Χατζησάββας ψήφισαν λευκό. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο