Βέροια: "Αυλαία" για την "Εύηχη Πόλη" - Ο Πάνος Βλάχος τα... έσπασε στην Εληά! (βίντεο - φώτο)

Μία από τις καλύτερες συναυλίες της φετινής "Εύηχης Πόλης" στη Βέροια πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2024, στην πλ. Εληάς, με τον δημοφιλή ηθοποιό και τραγουδιστή Πάνο Βλάχο

Για δύο ώρες περίπου, ο Πάνος Βλάχος και οι συνεργάτες του ξεσήκωσαν, ταξίδεψαν, αλλά και προβλημάτισαν το κοινό της πόλης που βρέθηκε στην Εληά για τη συναυλία, σε μία μοναδική μουσική παράσταση, που τα είχα όλα! Από ρεμπέτικα, λαϊκά και... τσιφτετέλια, μέχρι ροκ, ποπ και δημοτικά, πάντα με τον ιδιαίτερο τρόπο του "άμουσου" Πάνου Βλάχου, ο οποίος βάζει τα γυαλιά σε πολλούς επαγγελματίες μουσικούς!

Πέρα από την προσωπική μας άποψη, η οποία είναι φυσικά υποκειμενική, την ίδια άποψη "ακούσαμε" και από τον κόσμο κάθε ηλικίας που βρέθηκε στη συναυλία στην πλ. Εληάς. 

Η συναυλία του Πάνου Βλάχου ήταν μία από τις τρεις που έκλεισαν το τετραήμερο φεστιβάλ μουσικής "Εύηχη Πόλη", που διοργανώνει η ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας για 16η χρονιά. 

Νωρίτερα, στην αυλή του Βυζαντινού Μουσείου εμφανίστηκαν οι Da Capo, brass band από την Βέροια, ενώ η τελευταία συναυλία της φετινής "Εύηχης Πόλης" ήταν του Κωνσταντή Πιστιόλη, στα Εβραίικα Μνήματα, στον Προμηθέα Βέροιας. 

Βίντεο από τη συναυλία (δείτε την έναρξη εδώ)


Ρεπορτάζ: Νίκος Βουδούρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο