Σχόλιο της Κυριακής Αδαμίδου (περιφερειακή παράταξη Μυλόπουλου) για την γέφυρα στο Κρασοπούλι

Δελτίο Τύπου: Επιτέλους, οι συνεχείς πιέσεις της παράταξης ΑΛΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  με Επικεφαλής τον Γιάννης Α. Μυλόπουλος προς τη διοίκηση Τζιτζικωστα, έπιασαν τόπο κ οι κάτοικοι του π. Προδρόμου Ημαθίας,, θα μπορούν πλέον να φθάνουν έγκαιρα στις καλλιέργειες τους, με λιγότερο κόστος μεταφοράς αλλά κ με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω της γέφυρας Κρασοπουλι.

Το μπαράζ ερωτήσεων που κατατέθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον Επικεφαλής της Περιφερειακης παράταξης, έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα , καθώς από μέρους του ασκήθηκε έντονη κριτική κ συνεχείς πιέσεις προς τη διοίκηση Τζιτζικωστα, για την απουσία πολιτικού σχεδιασμού στην αποκατάσταση της γέφυρας Κρασοπουλι αλλά κ για την αδιαφορία που επέδειξαν στο επείγον αίτημα των αγροτών της περιοχής.

Προφανώς κ  κάποιοι πολιτικοί παράγοντες της περιοχής θα σπεύσουν να το καρπωθούν ως δική.τους πρωτοβουλία κ επιτυχία.

Τα γεγονότα όμως απέδειξαν ότι η επιτυχία ανήκει πρωτίστως σε αυτούς που από το θεσμικό τους ρόλο ως αντιπολίτευση με τις συνεχείς πιέσεις κ την έντονη κριτική επί 1,5 καθώς κ με την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίαςανάγκασαν τη κυβερνωσα παράταξη να προβεί στην εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου.

Η Αλλαγή στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στέκεται αρωγός στα δίκαια αιτήματα των πολιτών  κ στα πλαίσια του θεσμικού της ρολου, εργάζεται για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Αδαμίδου Κυριακή 

Εκπρόσωπος της Περιφερειακής παράταξης Αλλαγή στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του Γιάννη Μυλόπουλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο