Ημαθία: Θανατηφόρο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό - Νεκρή στην άσφαλτο 29χρονη


Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2024 στο στο 277ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού (ύψος κόμβου Νησελίου, ρεύμα προς Θεσσαλονίκη), με τραγικό απολογισμό τον θανάσιμο τραυματισμό μίας 29χρονης γυναίκας, υπηκόου Βόρειας Μακεδονίας, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το όχημα που οδηγούσε μια 25χρονη αλλοδαπή συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 73χρονος Έλληνας και στη συνέχεια σε ένα άλλο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 52χρονος Έλληνας. 

Από την σύγκρουση του πρώτου οχήματος στα δύο άλλα οχήματα, σημειώθηκε θανάσιμος τραυματισμός 29χρονης γυναίκες που επέβαινε στο πρώτο όχημα, ενώ τραυματίστηκαν 2 ακόμα γυναίκες που επέβαίναν στο ίδιο όχημα, ηλικίας 24 ετών, ενώ τραυματίστηκε και ο 73χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας, στο σημείο επενέβη και η ΠΥ με 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα, ενώ για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας. 


Η επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κ. Μακεδονίας:

Σήμερα (21 Ιουνίου 2024) και ώρα 12.00 περίπου, στο 277ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 25χρονη αλλοδαπή συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός και στη συνέχεια τρίτο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός προσέκρουσε στα δύο προαναφερόμενα οχήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 29χρονης αλλοδαπής που επέβαινε στο πρώτο όχημα. Επίσης, τραυματίστηκαν 2 αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 24 ετών που επέβαιναν στο πρώτο όχημα, καθώς και ο 73χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας. 

(φώτο: alexandreia-gidas.gr)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο