ex-Αιρετικά: Ήλιος, θάλασσα, αμμουδιά, Σέλι και Φυτειά!

Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη... 

💣 Ήλιος, θάλασσα, αμμουδιά, τι άλλο θέλει η καρδιά… Έτσι λέει το όμορφο τραγουδάκι των Χατζηφραγκέτα, κυρία μου, και το μυαλό ταξιδεύει!

📌 Έλα όμως που το καλοκαιράκι μας έπιασε νωρίς και πήξαμε στις πόλεις! Και σαν να μην φτάνει αυτό, έχουμε και τον Φαρσαρώτο, τον πρόεδρο του Σελίου, να ανεβάζει φωτογραφίες με 25 βαθμούς θερμοκρασία όταν εμείς στον… κάμπο έχουμε 38 και άνω. Αυτό κι αν είναι προκλητικότητα! 

📌 Που θα πάει, θα έρθει ο χειμώνας και πάλι θα τους ζηλεύουμε που αυτοί έχουν χιόνια κι εμείς τίποτα! Σε μισώ «απαίσιο» Βλαχοχώρι!!! 


💣 Μέσα στην κάψα των ημερών, είχαμε τουλάχιστον δροσιστικές νότες μουσικής, από την «Εύηχη Πόλη». 

📌 Διάσπαρτες συναυλίες, σε Εληά, πάρκο Αγ. Αναργύρων, πλ. Ωρολογίου, Βυζαντινό Μουσείο, Μπαρμπούτα και Εβραίικα Προμηθέα. 

📌 Εγώ πάντως τα είπα… αρμοδίως. Φυσικά και είναι ωραίο που γίνεται σε διαφορετικά σημεία της πόλη το μουσικό φεστιβάλ, αλλά για τους… κάποιας ηλικίας (εμάς ντε!) δεν είναι και τόσο εύκολο να τα παρακολουθήσεις όλα! 

📌 Πάντως, εξ ιδίας πείρας «ψηφίζω» Πάνο Βλάχο, ενώ μου είπαν (δεν ήμουν) τα καλύτερα για την συναυλία από το συγκρότημα Κούπες the band! Υποκειμενικό σε ένα βαθμό, αλλά οκ. 

📌 Να μου επιτρέψετε και μία άποψη που άκουσα για τις ταλαντούχες Σκιαδαρέσες. Μπορεί να είναι ανεπιτήδευτο το στυλ τους, αλλά όταν το 50% είναι ανήλικα και μάλιστα σε μία ανοιχτή συναυλία που πληρώθηκε από τον δημοτικό φορέα πολιτισμού, ίσως θα μπορούσαν να είναι πιο φειδωλές στις «κακές λέξεις». 


💣 Κλείνω με μία καλή κουβέντα που έχω να πω για τις αστυνομικίνες στο τμήμα Διαβατηρίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας. 

📌 Οι εν λόγω κυρίες, όπως διαπίστωσα από πρόσφατη ιδιωτική μου εξυπηρέτηση, αποτελούν το όμορφο πρόσωπο της ΕΛΑΣ. 

📌 Ευγενέστατες, εξυπηρετικές, με χαμόγελο. Όπως θα έπρεπε να είναι δηλαδή ο κάθε δημόσιος λειτουργός. Εύχομαι και ελπίζω έτσι να είναι σε όλες τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, όπως και σε κάθε δημόσια υπηρεσία.   


📍 ΥΓ: Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές της ΚΕΠΑ και τους εργαζόμενους της Επιχείρησης που φέτος ειδικά (λόγω των καιρικών συνθηκών) υπερέβαλαν εαυτόν. 

📍 ΥΓ2: Στο Σέλι, αδερφές μου, στο Σέλι! Ή έστω στη Φυτειά που είναι και συνεχώς αναβαθμιζόμενη (μέχρι και φαρμακείο ανοίγει στη χωριό!)  

(Δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή εφημερίδα "InVeria" - Κυριακή 23 Ιουνίου 2024, φύλλο 112) 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο