Επίσημη πρώτη για τον νέο Δημοτικό Σύμβουλο Βέροιας Ευθύμη Τρίγκα


Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως δημοτικός σύμβουλος Βέροιας έκανε ο Ευθύμιος Τρίγκας, μέλος της παράταξης "Ισχυρός Δήμος" του Κ. Παλουκίδη, αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα δημοτικό σύμβουλο Αργύρη Σακαλή

Η παρθενική εμφάνιση του κ. Τρίγκα έγινε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας της Τετάρτης 12 Ιουνίου 2024. Στην αρχή της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του Σώματος, Γιώργος Μιχαηλίδης, ενημέρωσε για την παραίτηση του κ. Σακαλή και ανέγνωσε επιστολή του, στην οποία ενημέρωνε ότι επαγγελματικοί λόγοι τον ανάγκασαν να μετακομίσει στην Κέρκυρα και, ως εκ τούτου, δεν θα μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντά του. Ο παραιτηθείς δημοτικός σύμβουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον επικεφαλής της παράταξής του, Κώστα Παλουκίδη, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του Δήμου, με όποιες δυνατότητες έχει. 

Τον νέο δημοτικό σύμβουλο καλωσόρισε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μιχαηλίδης, ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, στην οποία ανήκει, Κώστας Παλουκίδης, ενώ ο Ευθύμης Τρίγκας "καλωσορίστηκε" και από τους επικεφαλής Θεόφιλο Κορωνά και Παναγιώτη Χατζησάββα και άλλους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους. 

Λαμβάνοντας τον λόγο ο Ευθύμης Τρίγκας ευχαρίστησε για τις ευχές και την υποδοχή, τόνισε ότι κοινός στόχος όλων είναι το καλό του Δήμου. Ο κ. Τρίγκας ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον επικεφαλής της παράταξής του, για την ευκαιρία που του έδωσε να ασχοληθεί πρώτη φορά με τα κοινά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο