Οι Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης και Ιάκωβος Καγκελίδης στην ΕΡΤ3 για το νέο ΚΔΗΦ των "Παιδιών της Άνοιξης" στην Πατρίδα (βίντεο)

Για το νέο τραγούδι "Παιδιά της Άνοιξης" και για την δράση των "Παιδιών της Άνοιξης" με τίτλο "Βάλε το αποτύπωμά σου!" που αφορά στην καμπάνια για την ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στην Πατρίδα Ημαθίας μίλησαν στην ΕΡΤ3 οι δρ. Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης (μουσικός - τραγουδοποιός) και ο Ιάκωβος Καγκελίδης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας της καμπάνιας). 

Η ζωντανή σύνδεση έγινε από το υπό ανέγερση νέο κτίριο στην Πατρίδα, το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2023, στην εκπομπή "Περίμετρος", με την Ελένη Καμπάκη

Πέρα από τις δράσεις, ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης και ο Ιάκωβος Καγκελίδης μίλησαν για την μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνουν τα "Παιδιά της Άνοιξης" την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, στις 6 το απόγευμα, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας, όπου θα παρουσιαστεί επίσημα το τραγούδι και οι μέχρι τώρα δράσεις για την αποπεράτωση του σημαντικού έργου της ανέγερσης του νέου ΚΔΗΦ, που γίνεται αποκλειστικά με δωρεές ιδιωτών (φορέων και φυσικών προσώπων). 

Δείτε το βίντεο:    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο