ex-Αιρετικά: Η επίσκεψη Κασσελάκη στην Αλεξάνδρεια και η... θηλυκή Πολάκης της Ημαθίας!

💣 Τα ιερά χώματα της Ημαθίας πάτησε την Κυριακή (29/10) ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, κυρία μου, επισκεπτόμενος την Αλεξάνδρεια… 

📌 Οκ, ήταν ξεκάθαρο ότι ο Άγγελος Τόλκας (από την Ημαθία) και η Θεοδώρα Τζάκρη (από την Πέλλα) ήταν οι… παρά τω προέδρω, ωστόσο μία άλλη κυρία, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, η εκπαιδευτικός Σοφία Ιντζιάδου, απέσπασε όλα τα βλέμματα! 

📌 Σε ζωντανή σύνδεση στον Alpha, αλλά και μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες τηλεοπτικών σταθμών και τοπικών ΜΜΕ, η Σοφία Ιντζιάδου ήταν από τις πρώτες που χαιρέτισαν τον κ. Κασσελάκη και μόλις είπε το… συνθηματικό «Σοφία από Βέροια» ο πρόεδρος αμέσως την αγκάλιασε και μάλιστα της ζήτησε, ενώπιον των καμερών, να πει στο πανελλήνιο την… ιστορία της γνωριμίας τους!

📌 Μη φανταστείτε καμιά γνωριμία υπερπαραγωγή, αλλά χαρακτηριστική του «γκελ» που κάνει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένους πολίτες! 

📌 Ο κ. Κασσελάκης, που λέτε, ήταν στη Βέροια μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα τον περασμένο Ιούνιο. Η κα Ιντζιάδου βγήκε φωτογραφία με τον τότε πρόεδρο και από πίσω στο φόντο ήταν ο… γιάπης (όπως τον αποκάλεσε) Στέφανος, ένα όμορφο και καλοντυμένο παλικάρι. 

📌 Που να ήξερε ότι αυτός ο ωραίος άντρας λίγο καιρό θα γινόταν πρόεδρος! Έκτοτε, οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν από κοντά στη Θεσσαλονίκη και μίλησαν στα social, μέχρι την πρόσφατη συνάντησή τους! 

📌 Κρατήστε το όνομα. Σοφία Ιντζιάδου… Κυρία χαμηλών τόνων, που έδωσε το «παρών»  στα δύσκολα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί με τον Τόλκα, ίσως είναι ο θυληκός… «Πολάκης» του Στέφανου στην Ημαθία! 

💣 Κατά τ’ άλλα, διανύουμε μια περίοδο πολιτικής… ηρεμίας, μετά τον «χαλασμό» των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

📌 Ειδικά στη Βέροια, ωστόσο, έχει ξεκινήσει μια σημαντική μάχη για την Δημοτική Επιχείρηση του Πολιτισμού του Δήμου, της ΚΕΠΑ (βλέπε και κύριο θέμα). 

📌 Για να δούμε, οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων; Θα βάλουν πλάτη στον Δήμο για να μην κλείσει ο σημαντικότατος αυτός «πνεύμονας» πολιτισμού της Βέροιας; Ή θα αρκεστούν σε… επαφές και «πρέπει να…»; 

📌 Στο πλευρό του Δημάρχου Βέροιας θα πρέπει να είναι όλοι  οι επίσημοι φορείς. ΟΛΟΙ. Και όλα τα πολιτικά πρόσωπα. Λίγα είναι τα «στολίδια» που μας έχουν απομείνει. Ας μην ολιγωρήσουμε και πάλι!

📍ΥΓ: Πληροφορίες ότι εθεάθησαν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα ενόψει της νέας  δημοτικής περιόδου και της νέας κατανομής των θέσεων ευθύνης δεν έχουν επιβεβαιωθεί. 

📍 ΥΓ2:  Αναγνώστες μας από την Αλεξάνδρεια μου ανέφεραν ότι διαφάνηκε έντονα η ενόχληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ όταν έγινε προσπάθεια παράκαμψης των δύο βασικών συνοδών του (Τζάκρη – Τόλκα) από «νεόκοπο πολιτικό πρόσωπο αμφιβόλου πολιτικής αξίας», όπως το χαρακτήρισαν. Δεν υιοθετώ. 

(Δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή εφημερίδα "InVeria" της Κυριακής 5 Νοεμβρίου 2023 - Φύλλο 80)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο