Συνεργάτες του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας: "Προσοχή! Ο Κώστας Καλαϊτζίδης χρειάζεται και αυτός σταυρό προτίμησης για την επανεκλογή του..."

Μια σημαντική διευκρίνηση κάνουν συνεργάτες του αντιπεριφερειάρχη και υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, ενόψει των περιφερειακών εκλογών της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023. 

Όπως τονίζουν σε όλους τους τόνους, η επανεκλογή του κ. Καλαϊτζίδη προϋποθέτει σταυρό προτίμησης στο όνομά του, καθώς ο εκλογικός νόμος άλλαξε και δεν υπάρχει επικεφαλής στα ψηφοδέλτια του κάθε νομού, όπως γινόταν παλαιότερα. 

Με δύο λόγια, ο Κώστας Καλαϊτζίδης πρέπει να ψηφιστεί κανονικά ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με σταυρό προτίμησης μπροστά από το όνομά του!

Για το ίδιο θέμα οι συνεργάτες του τονίζουν και τα εξής: «Βάζοντας σταυρό στον Κώστα Καλαϊτζίδη επιλέγεις αυτόν που δεν ήταν μόνο λόγια και μεγάλες κουβέντες αλλά αυτόν που είπε λίγα και έκανε πολλά για την Ημαθία. Επιλέγεις τον Αντιπεριφερειάρχη που ήταν δίπλα σου όταν τον χρειάστηκες, ήταν εκεί όταν τον θέλησες, που στάθηκε ως άνθρωπος στο πλευρό σου, έχοντας το γραφείο και το τηλέφωνό του πάντα ανοικτά για όλους», και καταλήγουν: «Ψηφίζεις τον Κώστα Καλαϊτζίδη, επειδή ξέρεις ότι με την ψήφο σου δυναμώνεις την Ημαθία». 

Τελικά, όπως σχολίασε ο δημοσιογράφος του InVeria.gr Ν. Βουδούρης στην ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε ο κ. Καλαϊτζιδης το μεσημέρι της Παρασκευής (6/10), ο... μεγαλύτερος αντίπαλος του Κώστα Καλαϊτζίδη φαίνεται πως θα είναι η άγνοια ορισμένων ψηφοφόρων για αυτή την παράμετρο! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο