Παραιτήθηκε ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ημαθίας Κώστας Καλδάρας - Οι λόγοι

Άρχισαν τα... όργανα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ημαθίας και δεν θα μπορούσαν να μην ξεκινήσουν από τον Κώστα Καλδάρα

Όπως είναι γνωστό, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Κώστας Καλδάρας κατοικεί και δραστηριοποιείται πάνω από 10 χρόνια στη Νάουσα, ενώ από τον Μάρτιο του 2021 ήταν Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. 

Με επιστολή του στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, η οποία κοινοποιήθηκε στα μέλη της Ν.Ε. Ημαθίας, ο Κώστας Καλδάρας ανακοίνωσε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 την παραίτησή του και εξηγεί τους λόγους, με πολιτικό και παράλληλα  απλό τρόπο. Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του InVeria.gr, οι λόγοι έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με την πορεία που έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο μετά την εκλογή του νέου προέδρου, αλλά και όσα αποδεικνύεται ότι προετοιμάζονταν από πριν. 

Πλέον, η παραίτηση του Κώστα Καλδάρα από την θέση του Συντονιστή της ΝΕ (δεν παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος) απομένει να εγκριθεί και τυπικά στην επόμενη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής. 

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ έρχεται στην Ημαθία (μόνο στην πόλη της Αλεξάνδρειας) την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 και θα βρει την  Ν.Ε. "ακέφαλη". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο