"Ο Λεωνίδας μας ενώνει": Οι... ετερόκλητες δυνάμεις που συγκλίνουν υπέρ της υποψηφίοτητας του Λ. Ακριβόπουλου

Ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, πρώην πρόεδρος σε ΚΕΠΑ και ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας και δικηγόρος Λεωνίδας Ακριβόπουλος είναι γνωστός στην πόλη, μέσα από τις πολλαπλές ιδιότητες και δράσεις του. 

Αυτό που ίσως δεν είναι γνωστό, είναι ότι ο Λεωνίδας είναι άνθρωπος που μπορεί με την στάση του να συνθέσει, να εμπνεύσει, αλλά και να... ενώσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η βραδιά που διοργανώθηκε στο Da Manha από φίλους και υποστηρικτές του. 

Άνθρωποι από διαφορετικές επαγγελματικές, πολιτικές, ακόμα και κομματικές αφετητηρίες βρέθηκαν στο πλευρό του, δηλώντας την στήριξη τους στην υποψηφιότητά του, ενώ κατάφερε να... καθίσει στο ίδιο τραπέζι πρόσωπα που δεν είχαν τις καλύτερες πολιτικές σχέσεις. 

"Ο Λεωνίδας μας ενώνει" σχολίασε κάποιος από τα πολλά μικρά "πηγαδάκια" που στήθηκαν. 

Στην πρώτη φωτογραφία, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" Δημήτρης Τσανακτσίδης και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας Γιώργος Κάκαρης, αμφότεροι υποψήφιοι το 2019 σε "απέναντι" συνδυασμούς, με τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη και, φυσικά, τον Λεωνίδα Ακριβόπουλο. 

Πέρα από την "στιγμή", πρέπει να σημειωθεί ότι ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος έχει ξεχωρίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια, όπως ξεχώρισε και στην προεκλογική περίοδο. Καθόλου επιτηδευμένος, αντιθέτος ολίγον ροκ και "κόντρα στο ρεύμα", αλλά και με ισχυρές δόσεις χιούμορ, ευαισθησίας, ενίοτε και ρομαντισμού, ο Βεροιώτης δημοτικός σύμβουλος αφήνει το δικό του, ξεχωριστό στίγμα. Για αυτό, άλλωστε, ήταν εκεί με δυναμικό παρών τόσο εργαζόμενοι στην ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας, όσο και στο νομικό πρόσωπα ΚΑΠΑ, δημοτικοί οργανισμοί του Δήμου όπου θήτευσε τα προηγούμενα χρόνια (από το 2014 και μετά, που εκλέγεται ως δημοτικός σύμβουλος). 

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, λοιπόν, μέσα από τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" του Κ. Βοργιαζίδη, ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος διεκδικεί και πάλι μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας.

Αυτή τη φορά, με περισσότερα όπλα στην... φαρέτρα του, όπως την αποκτηθείσα εμπειρία, το "καλό όνομα" που άφησε, αλλά και τους πολλούς φίλους και υποστηρικτές που κέρδισε μέσα από την ενασχόλησή του με τα κοινά, παράλληλα με τον επαγγελματικό και προσωπικό του βίο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο