Καιρό είχαμε να δούμε Υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης στη Βέροια...

Πολλά χρόνια είχε να επισκεφθεί  την Βέροια υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης, και αυτό συνέβη την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023, για τα Ελευθέρια της πόλης. 

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης, ο οποίος ανέλαβε το χαρτοφυλάκιό του μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, βρήκε την ευκαιρία να παραστεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας επ' ευκαιρία της επετείου της απελευθέρωσής της.

Ο προκάτοχός του, Σταύρος Καλαφάτης, δεν τον θυμόμαστε να μας... τιμά με την παρουσία του, όχι μόνο σε επετειακές εκδηλώσεις (υποθέτουμε ότι είχε ο... τοπικός πρώην υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος το αποκλειστικό προνόμιο), αλλά ούτε με άλλη ευκαιρία.

Ο κ. Καλαφάτης είναι από τους ελάχιστους (αν όχι ο μόνος) Υπουργούς - υφυπουργούς Μακεδονίας - Θράκης  που δεν τον... απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός, δεν τον είδαμε να είναι παρών γενικώς, ούτε για... τους τύπους. Όχι ότι έχασε η... Βενετιά βελόνι, απλά το καταγράφουμε ιστορικά. Αν κάνουμε λάθος και στα 4 χρόνια ήρθε μια - δυο φορές, με χαρά να το... παραδεχτούμε. Αν κάνουμε λάθος...

Ας ευχηθούμε να είναι και σε άλλα δίπλα στην Ημαθία ο εκ Κοζάνης ορμώμενος υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης. Αν μη τι άλλο, μόνο η Ημαθία χωρίζει την εκλογική του Περιφέρεια με την έδρα του υφυπουργείου του και από εδώ περνάει κάθε φορά! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο