Ημαθία: Οπαδοί της μπασκετικής ΑΕΛ τραυμάτισαν νεαρό στο ΔΑΚ Μακροχωρίου αφού τον ρώτησαν τι ομάδα είναι...

Ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό γεγονός εκτυλίχθηκε έξω το ΔΑΚ Μακροχωρίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των Αετών Βέροιας και ΑΕΛ, το απόγευμα της Κυριακής 29 Οκτωβρίου 2023. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του InVeria.gr, οι φίλαθλοι της ομάδας της Λάρισας επιτέθηκαν με αντικείμενα σε νεαρό παιδί (κάτοικο Μακροχωρίου) που επιχείρησε να μπει στο γήπεδο με την παρέα του. Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο InVeria.gr, ο νεαρός χτυπήθηκε σοβαρά από άγνωστο αριθμό φιλάθλων της ΑΕΛ, αφού τον ρώτησαν "τι ομάδα είναι...". Ο νεαρός απάντησε "ΠΑΟΚ" και τότε δέχτηκε τα αντικείμενα που του πετούσαν οι οπαδοί της ΑΕΛ. 

Αποτελέσμα ήταν ο νεαρός να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Βέροιας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο. Πολύ πιο ελαφρά τραυματίστηκε και ένας άλλος νεαρός, ξάδερφος του πρώτου, που ήταν μαζί του. 

Η αστυνομία (δεν υπήρχε σοβαρή αστυνομική δύναμη στον χώρο) εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ήδη - σύμφνωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr - έχουν ήδη γίνει περί τις 10 προσαγωγές ατόμων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται στο περιστατικό. 

Μια πολύ αρνητική εξέλιξη, σε έναν αγώνα που δεν έδειχνε τίποτα ότι θα έχει τέτοια κατάληξη. Μια υπόθεση που θυμίζει την τραγική υπόθεση του Άλκη Καμπανού. 

Νεότερα: Βέροια: Μία σύλληψη για την επίθεση σε βάρος ανήλικου στο ΔΑΚ Μακροχωρίου


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο