Ανατροπή στους Δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης - Χ. Δούκας και Στ. Αγγελούδης οι νέοι Δήμαρχοι αντί των Μπακογιάννη και Ζέρβα

Ανατροπή στους δύο μεγαλύτερους Δήμους της χώρας έδειξαν οι κάλπες της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έχασε από τον Χάρη Δούκα και μάλιστα ο κ. Μπακογιάννης έκανε δηλώσεις λίγα λεπτά πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής (15/10/2023), δίνοντας συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο και παραδεχόμενος την ήττα του. 

Στην Θεσσαλονίκη, ο σημερινός Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας έχασε από τον Στέλιο Αγγελούδη

Και πάλι Δήμαρχος στην Πάτρα εκλέγεται ο Γιάννης Πελετίδης, που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, καθώς ο προερχόμενος από τη ΝΔ υποψήφιος Κώστας Σβόλης δεν κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

"Πληγή" για τις γαλάζιες επιλογές υπήρξε και στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας, καθώς ο Κώστας Αγοραστός έχασε από τον Δημήτρη Κουρέτα, που είχε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. 

Ο μη εκλεκτός της ΝΔ εκλέχθηκε και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς ο Γιώργος Αμανατίδης νίκησε τον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο