Βέροια: Βλέπουν τους... ανεμόμυλους για "γίγαντες"

Μπορεί όσοι ασχολούνται με τις εκλογές να... παθιάζονται, αλλά καλό είναι να ελέγχουν λίγο τις... ορμές τους. Παρατηρούμε κάποιες φορές την προσπάθεια ορισμένων δημοτικών συμβούλων που κάνουν... ασκήσεις επανάστασης, πετώντας διάφορα... "έξυπνα" για τα τοπικά ΜΜΕ. 

Φυσικά, ο καθένας έχει το δικαίωμα να κρίνει και τα ΜΜΕ, αλλά όχι... γενικά και αόριστα και, φυσικά, όχι "τσουβαλιάζοντας". Πρόσφατο παράδειγμα τα υποτιμητικά σχόλια δύο (τουλάχιστον) υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, επειδή - κατά την λογική τους - τα τοπικά δεν αναμετέδωσαν άμεσα το debate των υποψηφίων δημάρχων στην TV 100, λόγω του... Βατερλώ που έρχεται για την παράταξη Βοργιαζίδη. "Άλλα ντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα" δηλαδή. 

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω debate ήταν παραγωγή της TV100, στην Θεσσαλονίκη και ουδεμία σχέση είχαν στην διοργάνωση τα ΜΜΕ. Ωστόσο, επειδή όντως είχε ενημερωτικό ενδιαφέρον, το ένα μετά το άλλα τα τοπικά ΜΜΕ άρχισαν να το αναμεταδίδουν, αφού απέκτησαν πρόσβαση στο αρχείο (από τον Παναγιώτη Χατζησάββα, υποψήφιο Δήμαρχο της ΛΑΣ). 

Συνεπώς, οι... γίγαντες που είδαν οι "τιμητές των ΜΜΕ" δεν ήταν παρά... ανεμόμυλοι. Τουλάχιστον όσον αφορά στο InVeria.gr, για το οποίο και μιλάμε. Το θέμα είναι γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί θέλουν να εμφανίζονται ως... θύματα; Είναι κάποιο προσωπικό σύμπλεγμα ή είναι κάτι άλλο;

Όποιος έχει πρόβλημα, να το εκφράζει δημόσια και με ονόματα. Οι γενικεύσεις δεν δείχνουν σοβαρότητα. Διότι, μέχρι τώρα, κάποιοι δημοσιογράφοι της Βέροιας κυνηγούνταν από τους έχοντες εξουσία, με μηνύσεις, εξώδικα κλπ. Ας σεβαστούν τουλάχιστον αυτούς οι αυτόκλητοι "τιμητές" που τους τσουβαλιάζουν όλους ανεξαιρέτως. 

Κατά τα άλλα, ας δώσουν όλοι την... ενέργειά τους στις ενδιαφέρουσες προτάσεις των συνδυασμών τους, διότι ορισμένες εξ αυτών έχουν πολύ ενδιαφέρον. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο