Βασίλης Δημητριάδης: Οι τρεις προτάσεις του υπ. Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας που προκαλούν αίσθηση (βίντεο)


Μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις που εμπεριέχονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - αλλάΖΟΥΜΕ", του υπ. Δημάρχου Βέροιας Θεόφιλου Κορωνά, παρουσίασε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας Βασίλης Δημητριάδης το μεσημέρι της Παρασκευής (29/9/2023), σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή "Λαϊκά και Αιρετικά" του ΑΚΟΥ 996, με τους Νίκο Βουδούρη (InVeria.gr) και Ζήση Μιχ. Πατσίκα (εφ. "Λαός"), ο κ. Δημητριάδης μίλησε για την πρόταση για την άμεση ίδρυση Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ στη Βέροια και, παράλληλα, την εκκίνηση διαδικασιών για την ίδρυση τμήματος προπτυχιακών σπουδών. 

Επίσης, αναφέρθηκε στην πρόταση για να γίνει η Βέροια παγκόσμια σημείο αναφοράς για το Ολυμπιακό Κίνημα, με αφορμή την σχέση του Δημητρίου Βικέλα με την Βέροια και ήδη γίνονται επαφές με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. 

Τέλος, κατέθεσε την πρόταση για θέσπιση υποτροφίας για φοιτητές στη νομική επιστήμη αφιερωμένη στον μακαριστό πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη. 

Επιπλέον, ο κ. Δημητριάδης τόνισε ότι η Βέροια πρέπει και μπορεί να αναδεικνύει τα πρόσωπα που σχετίζονται με αυτή και έχουν παγκόσμια εμβέλεια (όπως και ο Δημήτριος Ρακτιβάν), ενώ απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Βουδούρη τόνισε ότι η προεργασία που έχει γίνει μέσω των επαφών με φορείς και πρόσωπα για τις παραπάνω προτάσεις θα είναι διαθέσιμη προς την επόμενη Δημοτική Αρχή, όποια και αν είναι αυτή!

Το βίντεο της συνέντευξης:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο