Πρόταση του Αλέξανδρου Χατζηπαναγιωτίδη για Camper Stop στη Βέροια

Ο Αλέξανδρος Χατζηπαναγιωτίδης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" του Κ. Βοργιαζίδη, καταθέτει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Βέροιας. 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η νέα τάση είναι ο τουρισμός με αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, στην Ευρώπη και την Ελλάδα αυξάνονται κάθε χρόνο οι τουρίστες που επιλέγουν αυτό τον τρόπο τουρισμού.

Η Βέροια με την Βεργίνα εκτός του αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν έχουν το προνόμιο να βρίσκονται πολύ κοντά στον μεγάλο οδικό άξονα της Εγνατίας οδού και εάν κάνουμε εξειδικευμένη διαφήμιση αλλά και ίδρυση Camper stop πιστεύω ότι θα έχουμε έναν καινούριο και μεγάλο όγκο επισκεπτών στον Δήμο μας.

Τα  Camper stop είναι σταθμοί βραχυχρόνιας στάθμευσης αυτοκινούμενων τροχόσπιτων στους οποίους οι ταξιδιώτες μπορούν να ανεφοδιαστούν σε νερό και ηλεκτρικό αλλά και να απορρίψουν τα λύματα τους με το ανάλογο τίμημα για την κάθε προσφερόμενη υπηρεσία.

Ταυτόχρονα είναι αυτονόητο ότι θα επισκεφθούν την πόλη και την τοπική αγορά.

Η Βέροια μπορεί να αναπτυχθεί τουριστικά σε νέους δρόμους με πρωτοπόρες ιδέες και να κεφαλαιοποιήσει την αρχαιολογική, ιστορική και γεωγραφική της θέση.

Χατζηπαναγιωτίδης Αλέξανδρος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Δράση με Γνώση"

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο