Πολιτική εκδήλωση της "Λαϊκής Συσπείρωσης Βέροιας" στην πλ. Δημαρχείου - Ομιλία του υποψ. Δημάρχου Παναγιώτη Χατζησάββα (φώτο)

Ανοιχτή προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Παναγιώτης Χατζησάββας, επικεφαλής της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση για τον Δ. Βέροιας", στην πλατεία Δημαρχείου, στη Βέροια. 

Πριν την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου έκανε χαιρετισμό ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας με την ΛΑΣ, Γιάννης Τσαναξίδης

Ο κ. Χατζησάββας αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού, στις αντιλαϊκές πολιτικές που ασκούν από κοινού οι παρατάξεις που διοικούν τον Δήμο και είναι συνέχεια των κεντρικών πολιτικών της χώρας και της ΕΕ, στηλίτευσε λάθη, παραλείψεις, αλλά και αποφάσεις που δεν υπηρετούν τον δημότη που ανήκει στα λαϊκά στρώματα, ενώ έκανε αναφορά στην διοίκηση του κομμουνιστή Δημάρχου Πατρών Κωνσταντίνου Πελετίδη, τον οποίο χαρακτήρισε "φάρο" για την αυτοδιοίκηση. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Παναγιώτης Χατζησάββας μίλησε και για τα σχόλια περί "χαμένης ψήφου" και υπογράμμισε ότι η μόνη ψήφος που δεν πάει χαμένη είναι στην ΛΑΣ και όχι στους συνδυασμούς "μιας χρήσης" που διαλύονται αμέσως μετά τις εκλογές (άλλοτε συνεργάζονται και με την διοίκηση) και σε αυτούς που υπηρετούν πειθήνια το σύστημα, κόντρα στις ανάγκες των πολιτών, των εργαζομένων και ανέργων, των φοιτητών, των συνταξιούχων, της λαϊκής οικογένειας.

Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Χατζησάββας παρουσίασε τα ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων που μετέχουν στον συνδυασμό που είναι επικεφαλής. 

Μετά την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου έγινε κάλεσμα από τον Ιωάννα Ταμπάκη - Σοφρόνωφ για συνδρομή στην προσπάθεια του Σωματείου Συνταξιούχων Βέροιας, για την συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, για αυτούς που - όπως είπε η κα Σοφρόνωφ - δεν τους χτύπησε η κακή τύχη, αλλά οι πολιτικές των τοπικών και κεντρικών διοικήσεων που άφησαν χωρίς σοβαρά αντιπλυμμυρικά έργα τις περιοχές και οι συμπολίτες μας ζουν τραγικές καταστάσεις.  

Βίντεο από την πολιτική εκδήλωση:

Τσαναξίδης Γιάννης - Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας

Χατζησάββας Παναγιώτης - Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

Σοφρόνωφ-Ταμπάκη Ιωάννα - Κάλεσμα για αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο