Πετρούλα Παπαδίνα: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - αλλάΖΟΥΜΕ του Θ. Κορωνά

Δήλωση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Βέροιας, με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - αλλάΖΟΥΜΕ του Θ. Κορωνά, Πετρούλας Παπαδίνα:

Αλλάζουμε την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο. Να γίνει η μέρα μας πιο εύκολη, χαρούμενη και δημιουργική. Φροντίζουμε το μέρος γύρω μας και το ομορφαίνουμε. Φτιάχνουμε έναν δήμο βιώσιμο και παραγωγικό.

Δίνουμε φωνή στα χωριά μας. Ενεργοί πολίτες και όχι παθητικοί. Δραστηριοποιούμαστε για το καλύτερο του τόπου μας. Τα χωριά μας είναι κομμάτι του δήμου. Είναι το παραγωγικό κομμάτι του δήμου. Είναι ο πρωτογενής τομέας της Ημαθίας. 

Στο προσκήνιο λοιπόν, οι πιπεριές, οι ντομάτες, τα ροδάκινα και τα αμπέλια. Προβάλουμε, βοηθάμε, στηρίζουμε έμπρακτα τους αγρότες μας, ο δήμος είναι η φωνή τους στο αρμόδιο υπουργείο. Με πρωτοβουλία του δήμου διαφημίζουμε τα τοπικά αγροτικά προϊόντα  εντός και εκτός Ελλάδας, ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

Είναι οι άνθρωποι της γης που μας εξασφαλίζουν την τροφή μας, οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους. Το οφείλουμε στις επόμενες γενιές, να συνεχίσουμε την αγροτική παράδοση του τόπου μας, να μείνουν οι νέοι στα χωριά μας. Δεν ξεχνούμε ποτέ από πού ξεκινήσαμε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο