Ο Στέλιος Βουγιούκας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό του Θ. Κορωνά

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας με τον Συνδυασμό “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ -αλλάΖΟΥΜΕ” του υπ. Δημάρχου Βέροιας Θ. Κορωνά, είναι ο Στέλιος Βουγιούκας.

Παρουσιάζοντας την υποψηφιότητά του, ο κ. Βουγιούκας αναφέρει:

Ονομάζομαι Βουγιούκας Στυλιανός (Στέλιος), γεννήθηκα στις 14/08/1983 στην Βέροια και κατοικώ στην Αγία Μαρίνα Βέροιας. 

Οι γονείς μου είναι ο Κωνσταντίνος Βουγιούκας, συνταξιούχος της Ε.Α.Σ. Βέροιας και η μητέρα μου η Γαρυπίδου Σοφία αγρότισσα. Είμαι  παντρεμένος με την Κουκόλα Βαλεντίνα και έχουμε αποκτήσει μια κόρη.

Πραγματοποίησα τις σπουδές μου στο Α.Τ.Ε.Ι Ηπείρου, στο τμήμα  Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου που βρίσκεται στην Άρτα. Το 2005 επέστρεψα στον τόπο κατοικίας μου και ασχολήθηκα μέχρι το 2007 με τον αντικείμενο της σχολής μου. Το 2006 σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας , την Δημοτική επιχείριση Επικοινωνίας Πληροφόρησης Δημοσιότητας “ ΙΡΙΣ” , δημοσιεύσαμε το βιβλίο μου  με θέμα και τίτλο “ Ενεργειακά φυτά“ όπου το διέθετε ο Δήμος Βέροιας δωρεάν. 

Από το 2010 μέχρι και σήμερα  είμαι συνιδιοκτήτης σε εξαγωγική εταιρεία φρούτων και λαχανικών και αποτελεί το κύριο επάγγελμα μου. 

Τα τελευταία 5 χρόνια, από το 2018 μέχρι και σήμερα, αποτελώ εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ημαθίας στο Εξαγωγικό τμήμα.

Με χαρακτηρίζει η εργατικότητα, η συνέπεια και η διάθεση για προσφορά. Πορεύομαι με οδηγό μου το φιλότιμο και την αγάπη για τον τόπο μου. 

Πιστεύω ότι κάθε νέος άνθρωπος έχει την υποχρέωση να ασχολείται με τα κοινά. 

Ως ενεργός πολίτης θέλω να προσφέρω τα μέγιστα στον τόπο μου, τον Δήμο Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο