Ο Κυριάκος Θεοδωρίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - αλλάΖΟΥΜΕ" του Θ. Κορωνά

Ο Κυριάκος Θεοδωρίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας (Δ.Ε. Βέροιας) με τον συνδυασμό "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - αλλάΖΟΥΜΕ" του Θεόφιλου Κορωνά. 

Βιογραφικό του Κυριάκου Θεοδωρίδη:

Γεννήθηκα στους Γεωργιανούς τον Οκτώβριο του 1962, όπου ζω μέχρι σήμερα.

Είμαι ενεργός πολίτης στην Α/βάθμια αυτοδιοίκηση από τις εκλογές του 1982. Διορίστηκα Γραμματέας στην Κοινότητα Γεωργιανών τον Μάρτιο του 1986, την οποία υπηρέτησα μέχρι την κατάργησή της το 1998.

Με την εφαρμογή του σχεδίου Ιωάννης Καποδίστριας (1999) συνέχισα ως δημοτικός υπάλληλος, υπεύθυνος των δημοτικών διαμερισμάτων, ενώ από το 2002 είμαι προϊστάμενος στο Κ.Ε.Π. του Δήμου Βέροιας, και στη συνέχεια (2010) στο τμήμα Δημοτικής κατάστασης (δημοτολόγιο-ληξιαρχείο), απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκα τον Νοέμβριο του 2018.

Με την ιδιότητα του κοινοτικού και εν συνεχεία του δημοτικού υπαλλήλου, συμμετείχα στο συνδικαλιστικό κίνημα ως μέλος διοικητικών συμβουλίων και εκπρόσωπος σε συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Στις δημοτικές εκλογές, ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, προτάθηκα υποψήφιος και εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στον ΠΟΛΙΤΗ», με επικεφαλής τον Αντώνη Μαρκούλη.

Παράλληλα με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, συμμετέχω στην Οικονομική Επιτροπή και στο διοικητικό συμβούλιο της Κ.Ε.Π.Α., υπηρετώντας από θέση ευθύνης τον πολιτισμό.

Συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη του 2023, υπηρετώντας τις αρχές και τις αξίες μας, όπως αυτές εκφράζονται διαχρονικά στη βάση της ελεύθερης και αποτελεσματικής έκφρασης των πολιτών στα τοπικά ζητήματα, με τη Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-αλλάΖΟΥΜΕ», με επικεφαλής τον Θεόφιλο Κορωνά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο