Ο υπ. Δήμαρχος Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς και συνεργάτες του στον Μητροπολίτη Βεροίας και στον Όμιλο Προστασίας Παιδιού

ΔΤ από την παράταξη "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αλλάΖΟΥΜΕ του υπ. Δημάρχου Βέροιας Θεόφιλου Κορωνά: Επισκεφθήκαμε τον Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας  κ. Παντελεήμονα, ο οποίος μας  ευχήθηκε καλή δύναμη στον προεκλογικό αγώνα που δίνουμε. 

Στην σύντομη συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ άλλων , αναφέραμε στον Σεβασμιότατο τον στόχο που έχουμε θέσει ως δημοτική παράταξη και δεν είναι άλλος από την εγκατάσταση στην Βέροια  πανεπιστημιακών τμημάτων της Θεολογικής Σχολής. 


Στην συνέχεια επισκεφθήκαμε το ιστορικό σωματείο της Βέροιας «Όμιλος Προστασίας  Παιδιού Βέροιας», όπου και μας υποδέχτηκαν η πρόεδρος του ΔΣ Αικατερίνη Γαλλίκα, τα μέλη του ΔΣ και οι εθελόντριες του σωματείου. Δεσμευτήκαμε από την πλευρά μας, ότι η δημοτική μας παράταξη "ΝΕΑΕΠΟΧΗ αλλάΖΟΥΜΕ" ,  θα είναι συμπαραστάτης σε όλα τα σωματεία που παρέχουν στήριξη στα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες  και πως με την εκλογή μας θα επανιδρύσουμε  το δίκτυο όλων των κοινωνικών φορέων του Δήμου μας ,στηρίζοντας τα σωματεία με έργα κι όχι με λόγια.  

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αλλάΖΟΥΜΕ

Υποψ. Δήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο