Ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας

Με στόχο να συνεχίσει και την επόμενη πενταετία στα κοινά του Δ. Βέροιας, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας - Περιβάλλοντος - Πρασίνου - Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαδόπουλος θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση", του Κ. Βοργιαζίδη. 

Βιογραφικό:

Βασίλης Παπαδόπουλος,  γιος του Δημήτρη Παπαδόπουλου και της Κατίνας Πετρομελίδου. Γεννήθηκα στη Βέροια το 1965 όπου και κατοικώ με τη σύζυγό μου Τσανακτσίδου Τούλα, με την οποία αποκτήσαμε δυο γιους.

Είμαι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης. Ασκώ πέρα της τριακονταπενταετίας το επάγγελμα του εμπόρου ειδών οικιακής-επαγγελματικής ένδυσης  με έδρα τη Βέροια αλλά οι δραστηριότητες επεκτείνονται σε όλον τον Ελλαδικό χώρο.

Η δράση μου ήταν αυτή που οδήγησε τους συναδέλφους μου να με αναδείξουν Γενικό Γραμματέα Ταπητουργών & Εμπόρων Ελλάδας.

Διατηρώ τους δεσμούς μου με την γενέτειρα μου τον Αγ. Γεώργιο, όπου επί δεκαετία διετέλεσα Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Α.Ο Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» Αγ. Γεωργίου, με τη συμμετοχή μου σε συλλόγους και στην κοινωνική ζωή του τόπου.

Δημοτικός Σύμβουλος από το 2011,Πρόεδρος Δ.Σ. Πρωτοβάθμιας Σχολικής επιτροπής, μέλος Δ.Σ Ε.Σ.Δ.Α. Ο.Τ.Α Ν. Ημαθίας, Πρόεδρος της  Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών Χαρών Νομού Ημαθίας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας από το 2014.

Διετέλεσα και διατελώ, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Δημοτικού Συμβούλου, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας..

Σχεδιάζοντας το αύριο, με έργα και δράσεις βελτιώνουμε την καθημερινότητα, προστατεύουμε τη ζωή και την περιουσία των πολιτών, δημιουργώντας ένα ασφαλές και βιώσιμο περιβάλλον για τους συμπολίτες μας.

Βίντεο με τις δράσεις και το έργο του Βασίλη Παπαδόπουλου:

Περισσότερα στο vasilis-papadopoulos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο