Κυριάκος Θεοδωρίδης: Σεβαστείτε τους θεσμούς!

Δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας Κυριάκου Θεοδωρίδη:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ / ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!!!

Σε Τρίτη συνεχόμενη ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδρίαση κλήθηκε το δημοτικό συμβούλιο ΒΈΡΟΙΑΣ μέσα στο Σεπτέμβρη με τον κ. Βοργιαζίδη να αποφεύγει συστηματικά τη ΦΥΣΙΚΗ παρουσία μας στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου!

Προκειμένου η απερχόμενη διοίκηση να αποτρέψει τη βάσανο (βάσανος γι αυτούς ασφαλώς) των δια ζώσης συνεδριάσεων, έχει καταφύγει στη γνωστή πεπατημένη!

ΕΠΙΒΆΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ.

- Το δημοτικό συμβούλιο συνεδριάζει υποχρεωτικά μία φορά το μήνα, από πότε προέκυψε πως αυτές οι συνεδριάσεις μπορούν να πραγματοποιούνται δίχως τη φυσική παρουσία των μελών του?

ΦΟΒΑΣΤΕ την πολιτική αντιπαράθεση κ. Βοργιαζιδη σε μια περίοδο που το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας είναι αυξημένο λόγω εκλογών?

- Για ποιο λόγο δεν έχει κληθεί το δημοτικό συμβούλιο σε ειδική συνεδρίαση για τα πεπραγμένα της Οικονομικής Επιτροπής του πρώτου εξαμήνου? συνεδριάσεις που επί χρόνια δεν πραγματοποιούσατε και σας το επιβάλλαμε!

- Για ποιο λόγο δεν έρχεται σε διάλογο για να καταθέσουμε τις απόψεις μας για το το σχέδιο νόμου του υπουργείου εσωτερικών?

«Αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, κατάργηση νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου δήμων, παρακολούθηση επιδόσεων τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλες διατάξεις?

- Από την 13 Σεπτεμβρίου έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, θεωρείτε ότι μπορείτε να περιορίζεστε σε προβληματισμούς και δεν αφορά το ΚΥΡΊΑΡΧΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ?

- Είναι ολοφάνερο πως ο χαρακτηρισμός των θεμάτων στις προσκλήσεις ως κατεπείγοντα μόνο ως προσχηματικές μπορούν να εκληφθούν, αλλά και πάλι θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν με τηλεδιάσκεψη.

- Είναι προφανής η έλλειψη σεβασμού στο θεσμό και ο πανικός που σας έχει καταβάλλει .

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟΦΥΓΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩΝΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!!!!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Δ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ «ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο