Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το δυστύχημα στην Αλεξάνδρεια - Αναβολή παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ στον Λουτρό

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το δυστύχημα στην Αλεξάνδρεια που στοίχισε τη ζωή στον αστυνομικό Αλέξανδρο Τζιμούλη:

Σήμερα (2 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα περίπου 08.50, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ημεδαπή γυναίκα, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 44χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, με αποτέλεσμα την ανατροπή της υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας και την πρόσκρουση σε κράσπεδο και κολώνα ηλεκτροδότησης. 

Ο 44χρονος αστυνομικός διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.


Αναβολή προγραμματισμένης εκδήλωσης του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας στον Λουτρό:

Λόγω του τραγικού συμβάντος, το ΔΗΠΕΘΕ ανέβαλλε προγραμματισμένη παράσταση στο χωριό. Σε σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση αναφέρεται:

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου Τζιμούλη, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή.

Ο Αλέξανδρος Τζιμούλης ήταν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λουτρού και πολύ αγαπητός στον τόπο του.

Είναι αυτονόητο πως η προγραμματισμένη παράσταση για τις 3/9 στον Λουτρό, 'Καφενείον "Η Ελπίς"', δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Δημήτριος Πυρινός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο