Αγιασμό στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας τέλεσε ο Μητροπολίτης Βεροίας

 

Αγιασμός  στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς 2023-2024 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 από τον Μητροπολίτη  Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα.

Στο τέλος της ακολουθίας, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχήθηκε στον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιο Αλατζόγλου και στους συνεργάτες του ο Θεός να τους δίνει δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελούν μεταφέροντας στους μαθητές και τις μαθήτριες της επαρχίας μας αρετές και χριστιανικές αξίες που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής της ΔΔΕ Ημαθίας Αθανάσιος  Αλατζόγλου  αναφέρθηκε σε αξίες και ιδανικά που πρέπει να μεταλαμπαδευτούν στους μαθητές, παράλληλα με την εκπαίδευσή τους, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Είναι ένα μείζον ζήτημα και χρέος προς τη νέα γενιά, όπως τόνισε.

Μεταξύ των παρόντων στον αγιασμό ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαιτζίδης, καθώς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του ΚΕΔΑΣΥ Ημαθίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο