Πόσο καιρό χρειάζονται να αλλάξουν μια λάμπα στον Δ. Βέροιας;

Η αναφορά που κάναμε στην εφαρμογή του Δ. Βέροιας ("Δημότης Βέροιας") για τα προβλήματα που εντοπίζουν οι δημότες, θα μπορούσε να είναι και ένα απλό "τεστάκι" για να δούμε πόσο τελικά ανταποκρίνεται ο Δ. Βέροιας στα αιτήματα πολιτών, στην - όντως - χρήσιμη εφαρμογή του Δήμου. 

Στις 11 Αυγούστου 2023 καταθέσαμε αίτημα για αλλαγή καμένης λάμπας στην περιοχή Εργοχωρίου. Οι 10 και πλέον μέρες που πέρασαν δεν ήταν αρκετές για τις τεχνικές υπηρεσίες του Δ. Βέροιας να βρουν χρόνο να αλλάξουν μία λάμπα. 

Για να μην αδικήσουμε τους ανθρώπους, συνέπεσαν διακοπές, αργία 15Αύγουστου, πανηγύρια στα χωριά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο καιρό θα πάρει τελικά η αλλαγή... Για να υπολογίσουμε μετά πόσο χρόνο θα πρέπει να περιμένουμε για τα πιο σοβαρά.

Από την άλλη, κάποιος πιο απαιτητικός θα έλεγε πως η αλλαγή λάμπας θα έπρεπε να γίνεται άμεσα. Και αν δεν γίνεται, να αφαιρείται από τους δημότες που βυθίζονται στο σκοτάδι το αντίστοιχο τέλος φωτισμού που πληρώνουν στον Δήμο (ειδικά σε μία περιοχή σαν το Εργοχώρι, που έχει περισσότερους λόγους για ύπαρξη φωτισμού...).

ΥΓ: Είμαστε σίγουροι πως αυτή η ανάρτηση θα "ξύσει πληγές" σε συνδημότες μας με αντίστοιχα αιτήματα. Καλοδεχούμενες οι μαρτυρίες στα σχόλια. 

(φωτο αρχείου)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο