Οι ευσυνείδητοι, οι "φοβιτσιάρηδες" και οι "ξύπνιοι" ιδιοκτήτες οικοπέδων

Όπως συμβαίνει συνήθως, όταν βλέπει το φως της δημοσιότητας μια καταγγελία για κακώς κείμενα της πόλης, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που βγαίνουν στο φως. Με αφορμή την πρόσφατη αναφορά συμπολίτισσάς μας για ακαθάριστα οικόπεδα στο κέντρο της Βέροιας, μία άλλη κάτοικος της Βέροιας μας κοινοποίησε την δική της περίπτωση, που αφορά σε οικόπεδο στην περιοχή του Πανοράματος.

Η εν λόγω καταγγελία αφορά σε οικόπεδο ιδιώτη. Όπως έχει γίνει γνωστό μέσα από τις συχνές ανακοινώσεις του αντιδημάρχου Καθαριότητας - Περιβάλλοντος, όποιος δεν καθαρίζει τα οικόπεδά του θα λαμβάνει πρόστιμο και, επιπλέον, θα του καταλογίζονται τα έξοδα καθαρισμού που θα κάνει ο Δήμος. 

Στα λόγια όλα αυτά βέβαια, διότι στην πράξη θεωρούμε απίθανο να έχει επιβληθεί πρόστιμο. Αλλά και πρόστιμο να επιβλήθηκε, καθαρισμός και καταλογισμός δεν έγινε σίγουρα, όπως μαρτυρούν οι ίδιες οι φωτογραφίες. 

Οι ευσυνείδητοι πολίτες ή αυτοί που "τσιμπάνε" με τις απειλές περί προστίμων πράττουν τα δέοντα. Οι υπόλοιποι μάλλον γελάν με τα.. κορόιδα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο