Μια... γροθιά όλες μαζί για την Συρμούλα

 

Με ιδιαίτερη δυναμική και πολλές φίλες και φίλους στο πλευρό της προχωρά στην προεκλογική περίοδο η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Συρμούλα Τζήμα

Πέρα από τις δικές της συνεχείς επαφές με φορείς και πολίτες ανά το νόμο, όπου ακούει προβλήματα και ιδέες και καταθέτει τις δικές της προτάσεις στον δημόσιο διάλογο, η σημερινή αντιδήμαρχος Βέροιας και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα απολαμβάνει και της στήριξης ατόμων που την γνωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την πολιτική και την κοινωνική της δράση. 

Μια τέτοια εκδήλωση υποστήριξης της υποψηφιότητάς της Συρμούλας έγινε στο Σέλι, όπου φίλες και υποστηρίκτριές της διοργάνωσαν συγκέντρωση γυναικών και κάλεσαν την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο σε μία εφ' όλης της ύλης συζήτηση, πρόταση που αποδέχτηκε φυσικά η κα Τζήμα. 

Μάλιστα, σχολιάζοντας την συγκινητική και τιμητική για την ίδια κίνηση, έγραψε στα social media:

Η διαχρονική στήριξη των γυναικών στο πρόσωπο μου, με συγκινεί,με τιμά και με γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχω στα κοινά ως αιρετή! Η αυθόρμητη και πολύ μεγάλη ανταπόκριση τους είναι  κινητήριος δύναμη! Ευχαριστώ όλες τις φίλες μου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αλλά και όλες μαζί που συμμετέχουν από Βέροια, Αλεξάνδρεια και Νάουσα και με πιστεύουν! Συζητήσαμε για νέες ιδέες, προβληματισμούς και προτάσεις μου, όπως επίσης για την οικογένεια και τον τόπο μας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο