Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Απ. Τζιτζικώστα ο Αριστείδης Καμπανός - Στόχος η συμβολή του στην πάταξη της αθλητικής βίας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Θεσσαλονίκη, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, κατεβαίνει ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Καμπανός επεδίωξε την υποψηφιότητα, θέλοντας μέσα από έναν δημόσιο ρόλο να παλέψει ενάντια στη βία, τιμώντας με τον τρόπο αυτό έμπρακτα τη μνήμη του παιδιού του.

Μιλώντας στον Metropolis 95.5, ο Αριστείδης Καμπανός τόνισε ότι θα συμμετέχει στις εκλογές της Περιφέρειας προκειμένου να δώσει τη μάχη του στην πρώτη γραμμή ενάντια στην αθλητική βία.

«Θεωρώ ότι έχω πράξει αυτό που πίστευα και πιστεύω ότι κάνω σωστά, σε έναν αγώνα κατά της βίας. Έκανα το αυτονόητο γιατί ουσιαστικά αυτή την οπαδική βία τα τελευταία χρόνια την βιώνουμε σε πολλές φάσεις και πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα σε αυτή την κοινωνία. Το φαινόμενο της οπαδικής βίας δεν είναι μόνο αυτοί που αποτελούν τα θύματα και η φωνή των θυμάτων. Πρέπει η πολιτεία, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι που αγαπάνε την ομάδα τους, οι δημοσιογράφοι, όλοι. Να σκύψουμε σε αυτό το πρόβλημα και να γιατρέψουμε το κακό απόστημα του ποδοσφαίρου», είπε ο κ. Καμπανός.

Ο πατέρας του Άλκη μιλώντας για την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος, πρόσθεσε: «Υπέβαλα την πρότασή μου στον κ. Τζιτζικώστα, ενστερνιζόμενος τις απόψεις του για την καταπολέμηση τη βίας. [...] Ο κοινός σκοπός μας για την εξυγίανση στον χώρο του αθλητισμού και του ποδόσφαιρο, πρέπει να γίνει κοινός σκοπός όλων μας. [...] Ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει».

Η συνέντευξη του Αριστείδη Καμπανού:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο