Η μάχη εκτός... δημοσιότητας για τους Πυροσβέστες της Ημαθίας

Μια "αθέατη" ιστορία διαδραματίζεται καθημερινά στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Ημαθίας, λόγω των συνεχιζόμενων πυρκαγιών στον Έβρο. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του InVeria.gr, καθημερινά τουλάχιστον 10 πυροσβέστες φεύγουν για συνδρομή στον Έβρο, κάνουν 24ωρη βάρδια εκεί και επιστρέφουν, όταν συνάδελφοί τους από τις ίδιες υπηρεσίες έρχονται να τους αλλάξουν. 

Πέρα από την διάθεση του προσωπικού, στην μάχη του Έβρου διατίθενται και 5 οχήματα καθημερινά. 

Η κατάσταση που ζουν οι πυροσβέστες είναι στα όρια της ανθρώπινης αντοχής, αλλά το πιο σημαντικό είναι ο αποδεκατισμός των πυροσβεστικών δυνάμεων. Και, φυσικά, δεν συνδράμουν μόνο πυροσβέστες από την Ημαθία, αλλά και από όλες τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας. 

Βεβαίως, κανείς από όσους προεκλογικά επισκέπτονται τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, για συζήτηση και... φωτογραφίσεις, δεν έχουν επισκεφθεί αυτή την περίοδο τους πυροσβέστες που έχουν πέσει στην μάχη. Όχι για να βγουν φωτογραφία μαζί τους, αλλά για να τους συμπαρασταθούν (το λιγότερο) και να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι την κατάσταση και να... διεκδικήσουν τις δέουσες παρεμβάσεις ώστε να είναι αξιόμαχο το Πυροσβεστικό Σώμα και ασφαλή τα στελέχη του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο