ex-Αιρετικά: Τα... λουλούδια στη ΝΔ, από τον Δήμαρχο!

Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη*

🚨 Με… τρώει το χέρι κυρία μου να γράψω για τα δημοτικά της Βέροιας, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο! 

🚩 Ωστόσο θα επαναλάβω τον τίτλο που βάλαμε στο ιντερνετικό “ex-Αιρετικά”, την περίοδο των διακοπών της εφημερίδας μας: «Παυλίδη λένε και κλαίνε!». 

🚩 Ήθελα να ‘ξερα, πόσο ωραία αισθάνονται οι κομματικοί… προύχοντες της ΝΔ στην Ημαθία για το φιάσκο που διαδραματίστηκε. 

🚩 Και ποιος στο τέλος θα αναλάβει την ευθύνη για το γεγονός ότι κουτζαμάν 41% να μην μπορεί να κατεβάσει ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο. 

🚨  Όχι, δεν λέω να πάρουν τον Δήμο, αυτό είναι κάτι που θα κρίνουν οι πολίτες και καλά θα κάνουν να το κρίνουν μακριά από κομματικές ταυτότητες. 

🚩 Διότι, κυρία μου και κύριε, δεν σε κάνει ικανό ή ανίκανο η κατοχή ή όχι κομματικής στήριξης. Στις μέρες μας, άλλωστε, θεωρείται εντελώς παρωχημένο όλο αυτό με τα χρίσματα. 

🚩 Αλλά, επειδή φάνηκε ότι ήθελε η ΝΔ να κατεβάσει «κόντρα» συνδυασμό σε αυτόν του Δημάρχου, πραγματικά εκφράζουμε τις παραπάνω απορίες. 

🚩 Απορία, όμως, εκφράζουμε και για το γεγονός αυτής καθαυτής της επιθυμίας. Για ποιον λόγο η ΝΔ να ψάχνει υποψήφιο κόντρα στον κ. Βοργιαζίδη; 

🚩 Η έχουσα το χρίσμα παράταξη της κας Μπατσαρά μέχρι και τώρα συνεργάζεται αγαστά με την παράταξη του κ. Δημάρχου; Έτσι δεν είναι; 

🚨  Ο «ανεπαρκής» προ των εκλογών του Μαΐου του 2019 Δήμαρχος Βέροιας, κατά την τότε άποψη της Γ. Μπατσαρά, μετεξελίχθηκε σε «ικανό και αποτελεσματικό» Δήμαρχο, σύμφωνα με την αναμορφωμένη άποψη της ίδιας, λίγους μήνες μετά. Και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να είναι έτσι.

🚩 Αντί να ψάχνουν και να ρωτούν δεξιά και αριστερά τα στελέχη των Αθηνών (της Ημαθίας μη τα υπολογίζεται, ζήλεψαν την Πυθία και ασχολούνται μόνο με χρησμούς), γιατί απλά δεν ρωτούν την κα Μπατσαρά για το τι να κάνουν; 

🚩 Τέσσερα χρόνια συνεργασίας, τέσσερα χρόνια συνδιοίκησης της παράταξης που στήριξε η ΝΔ με την παράταξη του Δημάρχου. Τι άλλο θέλουν για να πεισθούν ότι… η Γεωργία ξέρει καλύτερα; 

🚩 Εκτός και αν η Γεωργία Μπατσαρά δρούσε 4 χρόνια κόντρα στην βούληση του κόμματος, αλλά κανείς δεν είπε ποτέ τίποτε (δημόσια τουλάχιστον). 

🚨  Και άντε, την Γεωργία δεν ήθελαν να την ρωτήσουν. Τον Παύλο τον Παυλίδη, που 4 χρόνια σήκωσε στην πλάτη του το βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης; 

🚩 Γιατί έπρεπε να φτάσουν στο σημείο να του αποδεκατίσουν την παράταξη και στο τέλος να έχουν τα μούτρα να του ζητούν να… σώσει την παρτίδα; Αστεία πράγματα. Ή, απλώς, προφάσεις εν αμαρτίαις. 

🚩 Μεταξύ μας, πολλοί πιστεύουν ότι οι τοπικοί κομματικοί παράγοντες μια χαρά είχαν βολευτεί με τον «ακίνδυνο» για αυτούς Κώστα Βοργιαζίδη, απλά δεν ήθελαν να το πουν ανοιχτά. 

🚨 Παρακαλείται η τοπική ΝΔ Ημαθίας να δώσει στην γραμματεία του Δημαρχείου ένα όνομα και μία διεύθυνση, για να αποστείλει ο κ. Βοργιαζίδης λουλούδια, με αποδέκτες όλους αυτούς που χειρίστηκαν το θέμα. 

🚩 Καλού κακού, ας στείλουν και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι (όσοι τέλος πάντων κατέλθουν) τα στοιχεία τους, ίσως σταλεί και σε αυτούς ανθοδέσμη (ή καμιά... πάστα). 

🚨  Να σας πω, εκεί στα Περιφερειακά, όλα καλά; 

🚩 Κλείνουμε συνδυασμούς ή πιο πολλές ακυρώσεις, παρά ανακοινώσεις θα έχουμε;

🚨  Σε κάθε περίπτωση, καλά που είναι και τα πανηγύρια, που… σφύζουν από υποψηφίους και λίγο «μυρίζουμε» εκλογές! 

(* Δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή εφημερίδα "InVeria" - Κυριακή 20 Αυγούστου 2023, φύλλο 69)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο