ex-Αιρετικά: "Παυλίδη" λένε και κλαίνε!

Αφού δεν αγκάλιασαν μια έτοιμη δημοτική παράταξη, του Παύλου Παυλίδη, που ασκούσε τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού η παράταξη που είχαν στηρίξει επίσημα, της Γεωργίας Μπατσαρά, συμμετείχε στην διοίκηση του Δ. Βέροιας, τώρα στη ΝΔ "Παυλίδη λένε και κλαίνε!".

Μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Χαλκίδη και ενώ είναι σε εξέλιξη οι διεργασίες από τον Γιώργο Σοφιανίδη, πληροφορούμαστε ότι άπαντες οι βουλευτές (ακόμα και αν βρίσκονται σε διακοπές) πιέζουν τον Παύλο Παυλίδη τώρα να βγάλει τα... κάστανα από τη φωτιά!

Τώρα που, δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοί του το 2019, αποδευσμεύτηκαν και πήραν τον δρόμο τους. Τώρα, που έφτασε ο... κόμπος στο χτένι, θυμήθηκαν πως υπάρχει ο Παυλίδης.

Μια παράταξη που τίμησε τον ρόλο της, ως αντιπολίτευση, και συνεχώς για 4 χρόνια ήταν παρούσα, τελικά διαλύθηκε επειδή υπήρξαν πολλοί... επίδοξοι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Μια παράταξη που από την αρχή "μισήθηκε" από τη ΝΔ, αφού μπήκε "σφήνα" η παράταξη Μπατσαρά με "χρίσμα" ΝΔ για να της κόψει τις δεξιές ψήφους. Τώρα, ο κ. Παυλίδης είναι - κατά πως φαίνεται - η... σανίδα σωτηρίας τους...

Δεν ξέρω τι θα επιλέξει να κάνει τελικά ο Παύλος Παυλίδης και αν τελικά αναλάβει να... σώσει την παρτίδα, αλλά πάντως μιλάμε για την μεγαλύτερη δικαίωσή του! Δικαιώθηκε πλήρως και μάλιστα έγινε η αιτία να πέσουν και οι μάσκες. Πληροφορίες του InVeria.gr αναφέρουν πάντως ότι τα... ζυγίσει καλά τα πράγματα και όχι με ιδιαίτερη ζέση, όπως κατέληξε το πράγμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αποφάσεις του θα ληφθούν σύντομα (ίσως και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 9/8)...

Νομίζω ότι πρέπει, επιτέλους, κάποτε να μας πουν εκεί στη ΝΔ, αν ήταν λάθος ή σωστό που επέλεξε η Γεωργία Μπατσαρά να συνεργαστεί στην διοίκηση του Δήμου (και πλέον η παράταξή της σε μεγάλο μέρος να μεταπηδήσει στην παράταξη Βοργιαζίδη)... 

Επίσης, να μας απαντήσουν: Καλώς ή κακώς ο Παύλος Παυλίδης δεν στηρίχθηκε το 2019 και δεν στηρίχθηκε επίσης έως και τα τέλη Ιουλίου 2023; Ποιος/οι είναι οι εμπνευστές αυτών των κινήσεων; Όχι τίποτα άλλο, να το πληροφορηθεί και ο κ. Βοργιαζίδης, να ξέρει που να στείλει τα λουλούδια ο άνθρωπος!

ex-Αιρετικά
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά") 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο