Δυναμικό ξεκίνημα για το διήμερο πανηγύρι της Φυτειάς - Ξεπέρασε τις προσδοκίες η συμμετοχή του κόσμου (φώτο - βίντεο)


Με πολλές εκατοντάδες κόσμου να δίνουν το "παρών" ξεκίνησαν και φέτος οι διήμερες πανηγυρικές εκδηλώσεις του Εκπολιτιστικού - Μορφωτικού Συλλόγου Φυτειάς, στην πλατεία του χωριού, το βράδυ της Τρίτης 22 Αυγούστου 2023. 

Η προσέλευση του κόσμου από νωρίς ήταν μαζικότατη και όσο περνούσε η ώρα αυξανόταν, ενώ χαρακτηρίστηκε από τους ανθρώπους του Συλλόγου πρωτοφανής για πρώτη βραδιά των εκδηλώσεων.

Η βραδιά είχε και φέτος την υπογραφή του συγκροτήματος των αδελφών Γκουτζιλίκα, οι οποίοι από τις 21.30 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έπαιζαν ασταμάτητα, κρατώντας στα ύψη το κέφι, ενώ αξιοσημείωτος ήταν ο αριθμός των νέων παιδιών που γλεντούσαν υπό τους ήχους των παραδοσιακών τραγουδιών. 

Μεταξύ των παρόντων ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Νίκος Αγγέλου, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Τζωρτζίνα Αθανασίου, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σάκης Σιακαβάρας κ.α.

Το πανηγύρι της Φυτειάς συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023, με την εμφάνιση αρχικά του χορευτικού του Συλλόγου και το εγγυημένα καλό γλέντι μέχρι πρωίας με τους αδελφούς Γκουτζιλίκα και την ορχήστρα τους!

Βίντεο και φώτο από την πρώτη βραδιά:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο